NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

6 μέρες έμειναν για τις αιτήσεις στο PowerUp, τον διαγωνισμό για ευρωπαϊκές startups

6 μέρες έμειναν για τις αιτήσεις στο PowerUp, τον διαγωνισμό για ευρωπαϊκές startups
06_03_2019 | 12:42 06_03_2019 | 12:47
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Η περίοδος αιτήσεων για την πέμπτη έκδοση του διαγωνισμού PowerUp! ολοκληρώνεται στις 11 Μαρτίου. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν 50.000€, μια χρηματική επένδυση έως 150.000€ και τη μοναδική ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ιδέες τους σε ένα διεθνές δίκτυο συνεργατών, καθώς και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους σε παγκόσμια κλίμακα.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, «αυτή την χρονιά, επικεντρωνόμαστε κυρίως στις νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) που δραστηριοποιούνται σε τομείς όπως η ενέργεια, οι μεταφορές, η θέρμανση, το cleantech και οι έξυπνες τεχνολογίες. Η InnoEnergy θα δώσει επίσης ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα του καθαρού αέρα, καθώς αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό μέρος της καθημερινής δραστηριότητας του οργανισμού».

Η συγκεκριμένη διάκριση – το βραβείο Clean Air Challenge – θα δοθεί στην startup, της οποίας η λύση θα συμβάλει στη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και του νέφους.

Οι startups που περνούν το στάδιο της αίτησης θα κληθούν να συμμετάσχουν σε bootcamps που διοργανώνονται από αναγνωρισμένους διεθνείς επιχειρηματικούς συμβούλους. Αυτά τα εργαστήρια θα προετοιμάσουν τους συμμετέχοντες για τους εθνικούς τελικούς και το Μεγάλο Τελικό, όπου θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους σε μια ομάδα επενδυτών και ειδικών του κλάδου. Ο νικητής θα επιλεγεί στις 21 Μαΐου στην Κρακοβία κατά τη διάρκεια του Impact’19 – ενός από τα σημαντικότερα οικονομικά γεγονότα στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Νικήτρια startup στον διαγωνισμό PowerUp! το 2018 ήταν η Zubax Robotics από την Εσθονία, η οποία παρουσίασε μια λύση για τη δραστική μείωση της κατανάλωσης ενέργειας σε μελλοντικές λύσεις κινητικότητας.

Για να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, οι startups πρέπει να έχουν μια ομάδα, να έχουν εξασφαλίσει πνευματικά δικαιώματα και να αναπτύσσουν προϊόντα ή υπηρεσίες που χρειάζονται λιγότερο από δύο χρόνια για να βγουν στην αγορά. Λεπτομερείς όροι συμμετοχής, έντυπο αίτησης και όλες οι απαραίτητες πληροφορίες βρίσκονται στη διεύθυνση powerup.innoenergy.com.

Η προθεσμία εγγραφής λήγει στις 11 Μαρτίου 2019.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr