NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Workshop με θέμα «Τα 5 βήματα για να κάνεις την αλλαγή στη ζωή σου»

Workshop με θέμα «Τα 5 βήματα για να κάνεις την αλλαγή στη ζωή σου»
06_03_2019 | 13:26
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Τα «5 βήματα για να κάνεις την αλλαγή στη ζωή σου» αποτελεί το πιο σημαντικό κεφάλαιο του βιβλίου του Ανδρέα Σ. Κωνσταντινίδη "Ποια Κρίση Μανίτσα μ΄;" το οποίο θα ζωντανέψει, μέσα από ένα διαδραστικό σεμινάριο προσωπικής παρακίνησης, σε μορφή workshop.

Αποκωδικοποίησε τις πραγματικές σου ανάγκες για να βρεις τον τρόπο αλλά και το κίνητρο ώστε να προχωρήσεις στην επίτευξη των στόχων σου.

Ενίσχυσε την προσωπική σου αυτοπεποίθηση και βελτίωσε τις συνθήκες της ζωής σου ανεξαρτήτως επαγγελματικής, προσω- πικής ή οικονομικής κρίσης.

Απόλαυσε ένα μαγικό ταξίδι 90 λεπτών που θα ανοίξει μπροστά σου έναν νέο φωτεινό ορίζοντα στο κέντρο του οποίου θα βρεις τον ονειρεμένο σου εαυτό.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το «Ποια Κρίση Μανίτσα μ';» είναι ένα βιβλίο που έχει σαν σκοπό να απομυθοποιήσει τη φήμη της «ανήμπορης» προσωπικής στάσης απέναντι στην όποια προσωπική, επαγγελματική, οικονομική ή κοινωνική κρίση.

Είναι ένα "do it yourself" εργαλείο προσωπικής ενεργοποίησης που φιλοδοξεί να αποδείξει στον αναγνώστη πως τα πάντα είναι στο χέρι του.

X-tra Bonus το κεφάλαιο 7 με τη «μαγική» άσκηση επαναπροσδιορισμού και ανασύνταξης!

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019, 19:00 στο Public Συντάγματος (Καραγεώργη Σερβίας 1, Πλατεία Συντάγματος), είσοδος ελεύθερη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr