NEWSFLASH...
Γυναικεία επιχειρηματικότητα
ανάγνωση

Ισότητα των Φύλων & Επιχειρηματικότητα: Η υφιστάμενη κατάσταση στην Ευρώπη

Ισότητα των Φύλων & Επιχειρηματικότητα: Η υφιστάμενη κατάσταση στην Ευρώπη
26_08_2016 | 05:53 15_11_2016 | 11:16

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας έχει αναπτύξει εκπαιδευτικό υλικό και αντίστοιχη ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού έργου ERASMUS+ “Gender Equality and Entrepreneurship for All” θέλοντας να στηρίξει ενεργά και να συμβάλλει στην ανάπτυξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας και της ισότητας των φύλων.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο του έργου, οι συνεργαζόμενοι φορείς θα διαμορφώσουν και θα αναπτύξουν σημαντικό εκπαιδευτικό υλικό με στόχο την ευαισθητοποίηση όλων των εμπλεκόμενων μερών σχετικά με την ισότητα των φύλων. Το εκπαιδευτικό υλικό θα είναι διαθέσιμο δωρεάν, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που θα αναπτυχθεί από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας.

Το πρώτο βήμα για την ανάπτυξη του εκπαιδευτικού υλικού είναι η αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης στις χώρες που συμμετέχουν στο έργο αναφορικά με την Ισότητα των Φύλων, τους φορείς, τις δράσεις και τα προγράμματα υποστήριξης και προώθησης της Ισότητας των Φύλων. Η ανάλυση αυτή θα δώσει ιδιαίτερα χρήσιμα συμπεράσματα αναφορικά με τα περιθώρια βελτίωσης των δράσεων προώθησης της Ισότητας των Φύλων καθώς και τα πεδία στα οποία θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση μέσω του έργου GEEA.

Περισσότερα για το έργο εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr