NEWSFLASH...
Γυναικεία επιχειρηματικότητα
ανάγνωση

Ξεκίνησε η Δράση «Γυναίκα 2014» από τον ΣΕΓΕ

Ξεκίνησε η Δράση «Γυναίκα 2014» από τον ΣΕΓΕ
10_03_2014 | 10:28 15_11_2016 | 11:16

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος πάντα κοντά στη Γυναίκα που Επιχειρεί, κοντά στη Γυναίκα που θέλει να Επιχειρήσει, κοντά στη Γυναίκα που θέλει να αναπτυχθεί Δημιουργικά-Παραγωγικά-Αναπτυξιακά, διάλεξε την ημέρα της Γυναίκας (Σάββατο 8 Μαρτίου) ως εφαλτήρια ημερομηνία έναρξης της Στρατηγικής μας Δράσης «Γυναίκα 2014». Η Στρατηγική χωρίζεται σε δύο Δράσεις. Η πρώτη δράση έχει τον τίτλο: «Γυναίκα προς Γυναίκα» και η δεύτερη «Γυναίκα Δίπλα σου».

«Γυναίκα προς Γυναίκα»: μία δράση συμβουλευτικού και υποστηρικτικού χαρακτήρα που φέρνει κοντά Έμπειρες Συμβούλους από το χώρο της Διαχείρισης Κρίσεων, Επιδοτήσεων, Ανάπτυξης, Marketing, Επικοινωνίας, Τεχνολογίας, δίπλα τόσο σε Γυναίκες Start-ups, όσο και σε Γυναίκες Επιχειρηματίες με λειτουργία μικρότερη των τριών χρόνων. Οι επωφελούμενες θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν σε μία δίωρη συνεδρία με τις επαγγελματίες της επιλογής τους, και να βρούνε τρόπους και λύσεις ανάπτυξης της επιχείρησης τους. Επίσης ανάλογη ωφέλεια θα έχουν και παλαιότερες Επιχειρηματίες που θέλουν να δώσουν πνοή στην Επιχείρηση τους με την προϋπόθεση να είναι Μέλη του Συνδέσμου. Στα Μέλη μας θα προσφέρονται 2 δίωρες συνεδρίες Συμβουλευτικής.

Η δράση «Γυναίκα Δίπλα σου», φέρνει κοντά Έμπειρες Γυναίκες από οποιοδήποτε χώρο, που με το ρόλο του Μέντορα επιθυμούν να υποστηρίξουν ενεργά Γυναίκες που θα εισέλθουν ή έχουν μόλις εισέλθει στο στίβο της Επιχειρηματικότητας. Η δράση «Γυναίκα Δίπλα σου»span> είναι μία δράση ουσιαστικής και ανθρώπινης υποστήριξης μεταξύ Γυναικών που ήδη έχουν Επιχειρήσει με όλες τις δυσκολίες που αυτό σημαίνει και αυτές που θέλουν να δράσουν τώρα μέσα από την Επιχειρηματικότητα.

Έτσι λοιπόν από το Σάββατο 8 Μαρτίου ο ΣΕΓΕ δέχεται αιτήσεις και συμμετοχές. Οι Δράσεις είναι Εθελοντικές, και δεν χρηματοδοτούνται από κανέναν άλλο, εκτός από το Σύνδεσμο.

Εκκίνηση Δράσεων 8 Μαρτίου 2014
Αιτήσεις Συμμετοχής ως 30 Μαρτίου 2014

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε με τα γραφεία του ΣΕΓΕ στο: 2310 224440 ή στείλτε e-mail: info@sege.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr