NEWSFLASH...
Γυναικεία επιχειρηματικότητα
ανάγνωση

Η ΕΕΔΕΓΕ μετεκπαιδεύει νέες επιχειρηματίες

Η ΕΕΔΕΓΕ μετεκπαιδεύει νέες επιχειρηματίες
14_01_2014 | 13:57 15_11_2016 | 11:16

Το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ), επελέγη ως Ενδιάμεσο Φορέα Υλοποίησης στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus for Young Entrepreneurs, την προσεχή διετία.

Η πρόταση στην όποια θα συμμετέχει η ΕΕΔΕΓΕ ονομάζεται «Entrepreneurship For Innovative Change- E4IC» και στοχεύει στην επαγγελματική κράτηση και διασυνοριακή ανταλλαγή γνώσεων μεταξύ νέων από την Ισπανία ( Fundacion Empresa-Universidad de Alicante de la Comunidad Valenciana και Innogate to Europe,Consultoria de Proyectos Europeos)), Πολωνία (Association "Education for Entrepreneurship"), Ρουμάνια(Consiliul National al Intereprinderilor private Mici si Mijocii din Romania) και Αγγλία (European Information Service Center ltd).

Μέσω της συγκεκριμένης δράσης, θα δοθεί η δυνατότητα σε νέες επιχειρηματίες να μεταβούν σε Ευρωπαϊκές χώρες προκειμένου να εκπαιδευτούν και να μετεκπαιδευτούν σε αντικείμενα του επαγγελματικού τους ενδιαφέροντος, να αποκτήσουν τεχνογνωσία και εξειδίκευση, αντιμετωπίζοντας έτσι τις νέες προκλήσεις της αγοράς εργασίας.

Η Πανελλαδική εκπροσώπηση του Γυναικείου Επιμελητηριακού Επιχειρηματικού Δυναμικού εκ μέρους του Δικτύου, θα δώσει την ευκαιρία σε νέες επιχειρηματίες από όλη την Ελλάδα να επωφεληθούν αξιοποιώντας τις δυνατότητες του προγράμματος.

Αναφερόμενη στην υλοποίηση του Erasmus for Young Entrepreneurs κ. Σοφία Οικονομάκου Πρόεδρος του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών, δήλωσε: «Στόχος του Δικτύου είναι να στελεχώσει την επιχειρηματική κοινότητα με φρέσκα μυαλά, νέες επιχειρηματίες, ικανές και έτοιμες να διαμορφώσουν καινούργια δεδομένα στον κλάδο που δραστηριοποιούνται, να καινοτομήσουν και να μεταφέρουν καλές πρακτικές από τις χώρες μετεκπαίδευσής τους, για να συμβάλουν στην αύξηση της ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας».

Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με την εταιρία OECON Group. Πληροφορίες για Συμμετοχή στο president@eedege.eu και elena@oecon.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr