NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Σεμινάριο «Φαρμακευτικό Δίκαιο και νέες εξελίξεις- φαρμακευτική κάνναβη»

Σεμινάριο «Φαρμακευτικό Δίκαιο και νέες εξελίξεις- φαρμακευτική κάνναβη»

Τρίτη 19 & Τετάρτη 20 Μαρτίου 2018 (16:30 - 21:30)

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ διοργανώνει την Τρίτη 19 & Τετάρτη 20 Μαρτίου διήμερο σεμινάριο με θέμα: «Φαρμακευτικό Δίκαιο & Νέες Εξελίξεις (Φαρμακευτική Κάνναβη) - Κανονιστική εφαρμογή και πρακτικά ζητήματα κυκλοφορίας, εμπορίας, τιμολόγησης και προώθησης φαρμάκων», με εισηγητή τον κ. Αλέξανδρο Κορτέση, Δικηγόρο LL.M., Εταίρο της Δικηγορικής Εταιρίας Potamitis Vekris, στις συνεδριακές εγκαταστάσεις της, Μαυρομιχάλη 23, Αθήνα.

Σκοπός του Σεμιναρίου αυτού είναι να παράσχει την απαραίτητη κωδικοποίηση του κανονιστικού και νομολογιακού υπόβαθρου που απαιτείται να διαθέτει ένας σύγχρονος νομικός παραστάτης για την εμπεριστατωμένη κατανόηση των αναγκών της συγκεκριμένης αγοράς και ασφαλώς την αντιμετώπιση του ιδιαίτερα αυστηρού ρυθμιστικού πλαισίου που διέπει την κυκλοφορία και εμπορία των φαρμακευτικών προϊόντων σε όλα τα στάδιά της.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νομικούς συμβούλους και δικηγόρους που είτε δραστηριοποιούνται στην φαρμακευτική αγορά είτε επιθυμούν να ενταχθούν σε αυτή, καθώς και σε στελέχη του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα που εμπλέκονται αφενός με την εφαρμογή και εποπτεία του ρυθμιστικού πλαισίου (regulatory & compliance) και αφετέρου με την κανονιστική διαπραγμάτευση μεταξύ φαρμακευτικών επιχειρήσεων και δημοσίων φορέων για την λήψη των απαιτούμενων αδειών και εγκρίσεων σχετικά με την κυκλοφορία και τιμολόγηση των φαρμακευτικών προϊόντων στην χώρα μας.

Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στο site www.nb.org , στο email nbekpaideftiki@nb.org και στο τηλέφωνο 2103678920.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr