NEWSFLASH...
Γυναικεία επιχειρηματικότητα
ανάγνωση

Οι γυναίκες επιχειρηματίες της Νέας Εποχής: Νέες Ευκαιρίες για την Περιφερειακή Οικονομική Αναβίωση

Οι γυναίκες επιχειρηματίες της Νέας Εποχής: Νέες Ευκαιρίες για την Περιφερειακή Οικονομική Αναβίωση
04_08_2013 | 17:37 15_11_2016 | 11:16

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών της Σερβίας (ABW) διοργανώνει στις 26-27 Σεπτεμβρίου 2013 στο Νις της Σερβίας Συνέδριο με τίτλο ''Οι γυναίκες επιχειρηματίες της Νέας Εποχής: Νέες Ευκαιρίες για την Περιφερειακή Οικονομική Αναβίωση''.

Στις 26 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης, και θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τις βέλτιστες πρακτικές που χρησιμοποιούνται στις οργανώσεις επιχειρηματιών γυναικών και συμβάλλουν στις αλλαγές της πολιτικής των επιχειρηματιών γυναικών ΜΜΕ. Την δεύτερη ημέρα (27 Σεπτεμβρίου), το Brokerage Event θα περιλαμβάνει πάνελ σε συνεργασία με το Enterprise Europe με θέμα την υποστήριξη προγραμμάτων για τις γυναικείες επιχειρήσεις και B2B συναντήσεις.

Στο πάνελ των ομιλητών στην πρώτη ημέρα του Συνεδρίου θα παραβρεθεί και η κυρία Πανουργία Κυριακή, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος.

Αν θέλετε και εσείς να συμμετάσχετε μπορείτε να δηλώσετε την συμμετοχή σας και στα δύο event του συνεδρίου μέχρι 15 Αυγούστου 2013 όπως περιγράφεται παρακάτω:

  1. Θα πρέπει να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής για το συνέδριο, όπου μπορείτε επίσης να βρείτε όλες τις απαραίτητες λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά τα έξοδα που καλύπτονται, την άφιξη και την διανομή, καθώς και τη μεταφορά κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.
  2. Για να εγγραφείτε και στο Brokerage Event ακολουθήστε το σύνδεσμο: http://womenentrepreneursb2b.talkb2b.net.
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr