NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

My Market: Απολύθηκε η διευθύντρια που ζητούσε από το προσωπικό να χαμογελά «επειδή έχει δουλειά»

My Market: Απολύθηκε η διευθύντρια που ζητούσε από το προσωπικό να χαμογελά «επειδή έχει δουλειά»

Απολύθηκε, τελικά, η περιφερειακή διευθύντρια της αλυσίδας super market My Market, η οποία είχε στείλει την περιβόητη επιστολή που έγινε viral τις τελευταίες ημέρες, μέσω της οποίας ζητούσε από το προσωπικό της εταιρείας να χαμογελά επειδή έχει δουλειά και μισθό 300 ευρώ.

Όπως αναφέρουν οι πηγές, η απόλυση της έγινε χθες Πέμπτη, «υπό το βάρος των οργισμένων αντιδράσεων που είχε προκαλέσει η επιστολή». Εκπρόσωπος της αλυσίδας ανέφερε πως «η συγκεκριμένη κυρία δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό της My Market από την Πέμπτη 7 Μαρτίου».

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη, το έγγραφο της διευθύντριας με το οποίο δίνονταν συστάσεις προς τους εργαζόμενους να είναι πάντα χαμογελαστοί έκανε τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας σημαντικές αντιδράσεις.

Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, η My Market, με ανακοίνωση της, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι το συγκεκριμένο και μεμονωμένο περιστατικό δεν εκφράζει και δε συνάδει με την κουλτούρα, φιλοσοφία και τρόπο λειτουργίας της αλυσίδας και των 10700 εργαζομένων της εταιρείας».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr