NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Κοινωνία
ανάγνωση

Ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζει νέες επενδύσεις - Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ελασσόνας

Ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζει νέες επενδύσεις - Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ελασσόνας
Φωτογραφία: Daniel Kruczynski

Στην Ελασσόνα, με στόχο την ανάπτυξη των επιχειρηματικών του σχεδίων, βρέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς. Την εξέλιξη επιβεβαίωσε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, και ο δήμαρχος Ελασσόνας, Νίκος Ευαγγέλου.

Όπως αναφέρει ο τελευταίος «είχα την χαρά να δεχθώ τον Σάκη Ρουβά στο γραφείο μου στο Δημαρχείο και να συνομιλήσω μαζί του για θέματα που άπτονται μελλοντικών επιχειρηματικών του σχεδίων, αλλά και για το πώς ο ίδιος αντιμετωπίζει την ελληνική γραφειοκρατία, ακόμα και αν ανήκει στην κατηγορία των "διάσημων" Ελλήνων, εκεί όπου υποτίθεται πως όλα γίνονται πιο εύκολα.

Επίσης συμφωνήσαμε πως η "εξωστρέφεια" είναι ένα από τα βασικά "εργαλεία" του σύγχρονου τρόπου διοίκησης, και ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε πολλά να πει στο κομμάτι αυτό».

ruvas_ependiseis.jpg?mtime=20190308165029#asset:116999

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, «ο Σάκης Ρουβάς έχει έρθει σε επαφές με το γνωστό και επιτυχημένο επιχειρηματία στο χώρο του χονδρεμπορίου κρέατος κ. Κασίδη, με τον οποίο αναμένεται να πραγματοποιήσουν μία μεγάλη κοινή επένδυση στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκονται σε αναζήτηση μεγάλης έκτασης για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών, πιθανότατα στην περιοχή του πρώην δήμου Ποταμιάς. Ωστόσο, οι εκτάσεις που έχουν βρεθεί επί της παρούσης, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο σε ποιον ανήκουν και αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr