NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Νομική Βιβλιοθήκη: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το αγγλικό δίκαιο συμβάσεων

Νομική Βιβλιοθήκη: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το αγγλικό δίκαιο συμβάσεων

Η Νομική Βιβλιοθήκη διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 21 ωρών με θέμα: «English Contract Law & Drafting For Lawyers», με εισηγητές τους κ.κ. George Lambrou, FCIArb, International Arbitrator and Consultant Solicitor Advocate (England & Wales) at Keystone Law, London & Stella Petritsi, FCIArb, LL.M., Consultant Solicitor (England & Wales)at Keystone Law, London, στις συνεδριακές εγκαταστάσεις της, Μαυρομιχάλη 23, Αθήνα.

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 20 Μαρτίου και θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή (18.00 – 21.00) μέχρι τις 10 Απριλίου.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση των συμμετεχόντων με τις βασικές αρχές λειτουργίας και τα κεντρικά χαρακτηριστικά του αγγλικού δικαίου συμβάσεων. Εξετάζονται, μεταξύ άλλων, τα δομικά στοιχεία μιας σύμβασης, τα διαφορετικά είδη συμβατικών όρων, ορισμένες χαρακτηριστικές ρήτρες, οι συνέπειες από την παραβίαση συμβατικών υποχρεώσεων και η συμμετοχή τρίτων. Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να προσεγγίζουν μια αγγλική σύμβαση και να αναγνωρίζουν τις βασικές συνέπειες των επιμέρους διατάξεών της.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε δικηγόρους οι οποίοι επιθυμούν να διευρύνουν το γνωστικό τους πεδίο και να διευκολυνθούν στη διεκπεραίωση εργασιών που περιλαμβάνουν την επεξεργασία συμβάσεων με εφαρμοστέο δίκαιο το αγγλικό.

Η παρακολούθηση γίνεται με φυσική παρουσία & Live streaming παρακολούθηση.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα www.nb.org, στείλτε email στο nbekpaideftiki@nb.org ή καλέστε στα 2103678920.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr