NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

IBO: Διοργάνωση των διεθνών επιστημονικών συνεδρίων CIOSTA – CIGR V και EFITA στη Ρόδο

IBO: Διοργάνωση των διεθνών επιστημονικών συνεδρίων CIOSTA – CIGR V και EFITA στη Ρόδο
13_03_2019 | 12:59 18_03_2019 | 12:58
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το Ινστιτούτο Βιο-οικονομίας και Αγρο-τεχνολογίας (ΙΒΟ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), στο πλαίσιο της διαρκούς ανταλλαγής γνώσεων αλλά και της προώθησης της καινοτομίας στον τομέα της αγρο-διατροφής και των βιο-συστημάτων, υποστηρίζει τη διοργάνωση των διεθνών επιστημονικών συνεδρίων: (i) CIOSTA – CIGR V και (ii) EFITA που θα πραγματοποιηθούν στις 24-29 Ιουνίου, 2019 στη Ρόδο.

Τα ως άνω επιστημονικά συνέδρια, με παγκόσμια απήχηση, αποτελούν εκ των σημαντικότερων διασκέψεων στον κλάδο της πρωτογενούς παραγωγής παρουσιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα.

Πιο συγκεκριμένα το CIOSTA – CIGR V (24-26 Ιουνίου 2019), με παρουσία από το 1950 και συμμετέχοντες από 40 χώρες, αποτελεί μέρος της δράσης της Διεθνούς Επιτροπής Αγροτικής Μηχανικής και Βιο-συστημάτων που ιδρύθηκε το 1930 (CIGR). Τα συνέδρια, που διοργανώνονται σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο του Aarhus University, εστιάζουν στην έρευνα και στην καινοτομία στη διαχείριση αγροτικών και δασικών συστημάτων με κύριο θέμα τις αποφάσεις με επίκεντρο την αειφορία στον τομέα της βιο-οικονομίας.

Το συνέδριο EFITA (27-29 Ιουνίου 2019), με παρουσία από το 1997 και συμμετέχοντες από 25 χώρες, εξειδικεύεται στις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας πληροφορικής και επικοινωνιών επάνω στην ανάπτυξη συστημάτων για χρήστη στον αγρο-διατροφικό τομέα αλλά και τη διαχείριση βιο-συστημάτων. Υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Πληροφορικής στη Γεωργία, τα Τρόφιμα και το Περιβάλλον (EFITA) σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Συνέδριο Υπολογιστών στη Γεωργία (WCCA).

Τα συνέδρια αποτελούν πόλο έλξης για την διεθνή επιστημονική κοινότητα αλλά και για πλήθος επιχειρηματιών και εκπροσώπων επιχειρηματικών ομάδων προωθώντας τις πιο καινοτόμες και προηγμένες έρευνες στον κλάδο.

Περισσότερες πληροφορίες για τα συνέδρια μπορείτε να βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους: (i) CIOSTA – CIGR V (24-26 Ιουνίου 2019) ciosta2019.com και (ii) EFITA (27-29 Ιουνίου 2019) efita2019.com.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr