NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Το Startup Europe Week Crete συνεχίζεται σε Ρέθυμνο και Χανιά

Το Startup Europe Week Crete συνεχίζεται σε Ρέθυμνο και Χανιά

Μετά την έναρξη του Startup Europe Week Crete που συγκέντρωσε πάνω από 400 άτομα σε Λασίθι και Ηράκλειο, η \ομάδα συνεχίζει το ταξίδι της στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στο Σπίτι του Πολιτισμού (15/3) και ρίχνει αυλαία στα Χανιά, στο Πνευματικό Κέντρο (16/3).

Φέτος, η θεματική του Συνεδρίου είναι “Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στην Κρήτη, την Ευρώπη και τον κόσμο”. Κοινό και ομιλητές θα εμπνευστούν, θα δικτυωθούν, θα μοιραστούν εμπειρίες και θα δημιουργήσουν προτάσεις για την ανάπτυξη του επιχειρηματικού startup οικοσυστήματος στην Κρήτη.

Το Startup Europe Week διοργανώνεται και στους τέσσερις νομούς της Κρήτης από τον τοπικό πρεσβευτή Σύλλογο Νεανικής Επιχειρηματικότητας (Youth Entrepreneurship Club) ως μια πρωτοβουλία των Startup Europe / European Committee.

Διακεκριμένοι επιχειρηματίες θα δώσουν το παρόν και θα τιμήσουν την διοργάνωση και στις πόλεις του Ρεθύμνου και των Χανίων όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν και να γνωρίσουν από κοντά.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με θέμα “Developing the cretan ecosystem”, που θα συντονίσει ο Διευθυντής Παραγωγής του RISE TV, Ιάκωβος Πανουργιάς. Το κοινό θα μπορεί να συμμετέχει ενεργά θέτοντας τις δικές του ερωτήσεις μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας conferience.

Δείτε την πλήρη agenda του Startup Europe Week Crete | Rethymnon εδώ, δωρεάν εγγραφή από εδώ. Δείτε την πλήρη agenda του Startup Europe Week Crete | Chania εδώ, δωρεάν εγγραφή από εδώ.

Για την παρακολούθηση του Συνεδρίου απαιτείται η ηλεκτρονική προεγγραφή. Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 15:00. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και για την εξασφάλιση θέση σας παρακαλείστε να είστε εκείνη την ώρα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr