NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Έρχεται το Women Techmakers Greece Summit - Ένα diversity tech event που δεν θέλεις να χάσεις

Έρχεται το Women Techmakers Greece Summit - Ένα diversity tech event που δεν θέλεις να χάσεις
14_03_2019 | 11:33 14_03_2019 | 11:48
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Είσαι developer, engineer, designer ή startupper/entrepreneur στο χώρο της τεχνολογίας;

Τo IWD 19 | Women Techmakers Greece Summit έρχεται στην Αθήνα, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 (11:00 - 20:00) και φιλοξενείται στο Σεράφειο, το κέντρο Αθλητισμού, Πολιτισμού και Καινοτομίας του Δήμου Αθηναίων.

2 Googlers, 8 Google Developer Experts, 2 Career Tech Consultants και άλλοι εκλεκτοί καλεσμένοι θα βρίσκονται εκεί για να μιλήσουν για Artificial Intelligence, Machine Learning, Augmented Reality, Android, Google Assistant, Firebase, Tensorflow.JS, Dialogflow, Angular, Diversity, καθώς και να μοιραστούν συμβουλές για μία επιτυχημένη επαγγελματική εξέλιξη στον κλάδο της τεχνολογίας.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και δωρεάν προς το κοινό. Κλείστε το εισιτήριό σας εδώ.

Παράλληλα με τις ομιλίες θα πραγματοποιηθεί το #IamRemarkable workshop και Face2Face συναντήσεις στις οποίες οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν απευθείας με τους tech experts – ομιλητές του WTM Summit. Θέλετε να τους γνωρίσετε από κοντά και να κλείσετε μία συνάντηση μαζί τους; Συμπληρώστε αυτήν τη φόρμα.

Επιπλέον ανοιχτή θα παραμείνει για λίγες μέρες ακόμη η πρόσκλησηπρος τα tech communities/ groups της Αθήνας για να παρευρεθούν στο stage και να παρουσιαστούν στο κοινό.

Για όσους ενδιαφέρονται για εξειδικευμένες συμβουλές καριέρας σε tech positions, η Randstad που υποστηρίζει και ως Platinum Sponsor την εκδήλωση θα βρίσκεται εκεί με booth για να ενημερώσει τους υποψήφιους για πάνω από 50 ανοιχτές θέσεις εργασίας.

Μείνετε συντονισμένοι! Για περισσότερες πληροφορίες για την ατζέντα επισκεφτείτε το site.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr