NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Πόσο τέλειο θα ήταν να στοχεύσεις το Facebook κοινό σου με Google Ads;

Πόσο τέλειο θα ήταν να στοχεύσεις το Facebook κοινό σου με Google Ads;

Θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ! Ξέρεις πώς να το κάνεις; Καλύτερα ακόμα ξέρεις γιατί να το κάνεις; Η αλήθεια είναι ότι το Facebook είναι ο βασιλιάς της στόχευσης όσον αφορά τα δημογραφικά χαρακτηριστικά. Σημαδεύει το κοινό σου με την ακρίβεια του Facebook ID. Ενδιαφέρον;

Αυτά και άλλα πολλά μυστικά του Paid Advertising θα εξαντλήσουμε στο Performance Marketing Academy.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με την GrowthRocks, το #1 σε κατάταξη Growth Hacking agency παγκοσμίως, ξεκινούν στις 2 Απριλίου ένα μοναδικό hands-on Performance Marketing course διάρκειας 33 ωρών.

Το Paid Advertising αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο του Digital Marketing και είναι απαραίτητο συστατικό σε κάθε σχεδόν στρατηγική του. Λίγο ως πολύ, κάθε επιχείρηση χρησιμοποιεί το PPC για την προώθησή της.

Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η χρήση του τη σωστή στιγμή, η συνεργασία με τα υπόλοιπα Marketing εργαλεία και φυσικά, το optimization.

Tι σου προσφέρει το Performance Marketing Academy

Συγκεντρώσαμε τη γνώση από 15+ χρόνια εμπειρίας στο Paid Advertising, τρέχοντας accounts σε όλο τον κόσμο με διαφημιστικό budget 2εκ ετησίως, και δημιουργήσαμε ένα workshop για να σε βοηθήσουμε να γλιτώσεις τον άσκοπο πειραματισμό και να αποφύγεις απαρχαιωμένες τεχνικές που δεν λειτουργούν.

Με κοινό παρανομαστή το growth hacking mindset, θα σου μάθουμε πως:

  • να φέρεις καλύτερα αποτελέσματα με το ίδιο budget,
  • να κάνεις ppc με στόχο το growth στο business σου
  • να χρησιμοποιείς τα ισχυρότερα PPC (Pay-Per-Click) εργαλεία
  • να επιλέγεις το καταλληλότερο “μίγμα” σε κάθε περίπτωση
  • να το συνδυάζεις με άλλα services
  • να το χρησιμοποιείς μόνο όταν και όπου πρέπει
  • να χτίζεις awareness στην επιχείρηση σου και να
  • αυξήσεις τις πωλήσεις του e-shop σου

Είναι για σένα;

Αφορά όλους τους απόφοιτους εκπαιδευτικών προγραμμάτων Digital Marketing Certificates ή Diplomas που έχουν μάθει τις βασικές αρχές του Paid Advertising αλλά θέλουν να εξελίξουν τις γνώσεις τους και τους αποφοίτους τμημάτων πληροφορικής που θέλουν να γνωρίσουν τις δυνατότητες των Paid Advertising εργαλείων και να συνδυάσουν τις τεχνικές τους γνώσεις με ένα ισχυρό Growth Marketing mindset.

Αφορά startups, επιχειρηματίες και freelancers που θέλουν να έχουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το τι μπορεί να προσφέρει το PPC στην εταιρεία τους και να μάθουν πώς να το χρησιμοποιούν αποδοτικά για την ανάπτυξή της.

Πότε ξεκινά το Academy και πότε τελειώνει;

Το Performance Marketing Academy ξεκινά στις 2 Απριλίου και θα διαρκέσει 1 μήνα έως τις 9 Μαϊου. Μέσα σε 33 ώρες και 11 υπερεντατικά τρίωρα μαθήματα, θα λάβεις τις απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις για να γίνεις ένας πραγματικός PPC expert.

Πού θα γίνει;

Στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, στην οδό Μασσαλίας 22 στο Κολωνάκι.

Πού θα βρω εισιτήρια;

Οι θέσεις του Academy έχουν ήδη αρχίζει να γεμίζουν. Πρόλαβε τη δική σου θέση σε μειωμένη τιμή early bird μέχρι τις 21/3 εδώ. Για την καλύτερη διεξαγωγή των μαθημάτων, οι θέσεις του Academy είναι περιορισμένες στις 20.

Πρόλαβε τώρα τη δική σου!

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο performancemarketingacademy.gr, training@hau.gr, 210-3680907

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr