NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Αν ακόμη χρησιμοποιείτε Windows 7, προετοιμαστείτε για ειδοποιήσεις από τη Microsoft

Αν ακόμη χρησιμοποιείτε Windows 7, προετοιμαστείτε για ειδοποιήσεις από τη Microsoft

Για μια σειρά ειδοποιήσεων που θα κάνουν την εμφάνιση τους θα πρέπει να είναι έτοιμοι οι χρήστες των Windows 7, της έκδοσης του λειτουργικού συστήματος της Microsoft που έκανε την εμφάνιση του πριν από χρόνια και που χρησιμοποιείται ακόμη από πολλούς.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται με αφορμή την επικείμενη παύση υποστήριξης της έκδοσης στις 14 Ιανουαρίου του 2020 (αλλά και του Office 2010, λίγο καιρό αργότερα). «Από τον επόμενο μήνα, αν είστε χρήστης Windows 7, μπορείτε να περιμένετε την εμφάνιση ειδοποίησης στον υπολογιστή σας. Αυτή είναι μια ευγενική υπενθύμιση που θα δείτε ορισμένες φορές το 2019». Σημειώνεται πως θα δίνεται και δυνατότητα διακοπής των συγκεκριμένων ειδοποιήσεων.

Φυσικά, όλο αυτό αποτελεί ακόμη μια προσπάθεια της εταιρείας να ενημερώσει τους χρήστες πως θα πρέπει να μεταβούν στα Windows 10. Άλλωστε, όσοι χρησιμοποιούν Windows 7 θα πρέπει να έχουν υπόψιν τους πως μετά την διακοπή υποστήριξης των Windows 7, δέκα ολόκληρα χρόνια μετά την επίσημη παρουσίαση τους, θα σταματήσουν να λαμβάνουν ενημερώσεις για το λειτουργικό.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr