NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

«Κάθε μονοπώλιο θα υποστηρίξει πως δεν έχει κάνει λάθος»: Πόλεμος δηλώσεων Apple και Spotify

«Κάθε μονοπώλιο θα υποστηρίξει πως δεν έχει κάνει λάθος»: Πόλεμος δηλώσεων Apple και Spotify
18_03_2019 | 10:11 18_03_2019 | 10:16
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή

«Κάθε μονοπώλιο θα υποστηρίξει πως δεν έχει κάνει τίποτα λάθος και πως σκέφτεται το συμφέρον των ανταγωνιστών και των καταναλωτών».

Αυτό υποστήριξε, με νέα ανακοίνωση της, η Spotify, μετά την καταγγελία που υπέβαλλε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή εναντίον της Apple, κατηγορώντας την εταιρεία για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται το App Store, αλλά και την απάντηση που έδωσε στη συνέχεια η εταιρεία από το Cupertino.

Η τελευταία, μέσω σχετικής ανακοίνωσης, τόνισε πως η γνωστή streaming υπηρεσία κάλυψε τα οικονομικά της κίνητρα πίσω από «παραπλανητική ρητορική». «Την ίδια ώρα που διανέμουν τη μουσική που αγαπάς, καταβάλλουν ολοένα και μικρότερες συνεισφορές στους καλλιτέχνες, τους μουσικούς και τους τραγουδοποιούς που τη δημιουργούν - φτάνοντας ακόμη και στο σημείο να πάνε τους δημιουργούς στο δικαστήριο».

Την ίδια ώρα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιβεβαίωσε στην Wall Street Journal ότι έχει λάβει την καταγγελία της Spotify και εργάζεται για να καθορίσει τα επόμενα βήματα.

Με πληροφορίες Verge, Variety

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr