NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

ΕΕΔΕ: Έναρξη στην Κόρινθο του νέου Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων

ΕΕΔΕ: Έναρξη στην Κόρινθο του νέου Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έναρξη του νέου Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κορινθίας την Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 στην Κόρινθο.

Στο Πρόγραμμα συμμετέχουν ανώτατα στελέχη & επαγγελματίες του Τουρισμού & της Φιλοξενίας της Κορινθίας και της ευρύτερης περιοχής, αγκαλιάζοντας το πρόγραμμα από την πρώτη στιγμή.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης και αναφέρθηκε στη σημασία της εκπαίδευσης και στις γνώσεις που απέκτησε ο ίδιος ως απόφοιτος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ. Ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου, ο κ. Σωτήριος Σπηλιωτακάρας καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και επεσήμανε την ποιότητα του Προγράμματος που προσφέρεται από την ΕΕΔΕ.

Παρευρεθήκαν επίσης τα στελέχη της ΕΕΔΕ, κ. Άντυ Γαρδίκη και ο κ. Μάκης Φιτεόγλου, ο οποίος παρουσίασε το Πρόγραμμα και ανέλυσε τους στόχους και τα διαδικαστικά του Προγράμματος.

Ο Δρ. Γεώργιος Αλεξάκης, εισηγητής της πρώτης ενότητας «Αποτελεσματική Ηγεσία», ευχαρίστησε το Επιμελητήριο Κορινθίας για την πολύ καλή συνεργασία και αναφέρθηκε στο εντυπωσιακό ενδιαφέρον για το Πρόγραμμα από άτομα του τουριστικού κλάδου της περιοχής. Τους δίνεται είπε, μέσα από το Πρόγραμμα, η ευκαιρία να «συστηματοποιήσουν» την γνώση τους γύρω από τα θέματα των επιχειρήσεων και τους παρέχονται επίσης και τα εργαλεία και εφόδια που χρειάζονται ώστε να βελτιώσουν την εργασία τους.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ΕΕΔΕ, Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος, Πλατεία 28ης Οκτωβρίου, Γούναρη & Αγίου Ανδρέου, Πάτρα, Τηλ: 2610 318 573 / 2610 336 352, Fax: 2610 361 517, email: patra@eede.gr, website: www.eede.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr