NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Τα Burger King προσφέρουν καφέ για έναν ολόκληρο μήνα με 5 δολάρια [video]

Τα Burger King προσφέρουν καφέ για έναν ολόκληρο μήνα με 5 δολάρια [video]
20_03_2019 | 17:26 20_03_2019 | 17:41
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή

Συνδρομητική υπηρεσία για καφέ παρουσίασε η Burger King στις ΗΠΑ, προσφέροντας, έναντι ενός ποσού που φτάνει συνολικά τα 5 δολάρια τον μήνα, έναν καφέ μικρού μεγέθους, κάθε μέρα, από τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Με στόχο την προώθηση της προσφοράς, η Burger King τα βάζει και με τον ανταγωνισμό και, πιο συγκεκριμένα, με την Starbucks και τις τιμές της, αναφέροντας στη σχετική διαφήμιση: «Απολαύστε BK Café για ένα μήνα στην τιμή ενός μεγάλου cappuccino από τα Starbucks».

Η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο μέσω του mobile app της αλυσίδας. «Συνεχίζουμε να αξιοποιούμε την τεχνολογία για να βελτιώσουμε την εμπειρία των επισκεπτών στα εστιατόρια μας» δήλωσε ο Chris Finazzo, πρόεδρος της Burger King Β. Αμερικής. «Είμαστε υπερήφανοι για την έναρξη της συνδρομητικής υπηρεσίας, όπου οι επισκέπτες μπορούν τώρα να απολαύσουν ένα ζεστό φλιτζάνι καφέ κάθε μέρα για μόλις 5 δολάρια το μήνα».

Παράλληλα, η εταιρεία παρουσίασε και ένα μίνι ντοκιμαντέρ, επικεντρώνοντας στο τι χρειάζεται για την παραγωγή ενός φλιτζανιού καφέ από τα καταστήματά της.

Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα με την προβολή του video. Επικοινωνήστε μαζί μας αν επιθυμείτε να το αναφέρετε.
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr