NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Χρηματοδότησεις
ανάγνωση

Ο DiCaprio επενδύει στην εναλλακτική και φιλική προς το περιβάλλον τραπεζική

Ο DiCaprio επενδύει στην εναλλακτική και φιλική προς το περιβάλλον τραπεζική

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Leonardo DiCaprio ανακοίνωσε πως αναλαμβάνει ρόλο συμβούλου και επενδυτή σε μια «φιλική προς το περιβάλλον χρηματοοικονομική εταιρεία».

Η εταιρεία, με την ονομασία Aspiration, «εργάζεται για να προσφέρει στους καταναλωτές μια κοινωνικά συνειδητή εναλλακτική λύση έναντι των παραδοσιακών τραπεζών».

«Κάθε χρόνο, αγωγοί, γεωτρήσεις και άλλα έργα εξόρυξης ορυκτών καυσίμων αξίας 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων στηρίζονται με χρήματα που κατατίθενται σε παραδοσιακές τράπεζες» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο DiCaprio».

«Για να επιτύχουμε μακροπρόθεσμες λύσεις για τον πλανήτη μας, χρειαζόμαστε εναλλακτικές λύσεις που θα βοηθήσουν τους καταναλωτές να λάβουν μέτρα κατά της κλιματικής αλλαγής» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Η εταιρεία επικεντρώνει στο προϊόν «Spend & Save», μια εναλλακτική λύση απέναντι στα παραδοσιακά προϊόντα εξοικονόμησης και ελέγχου, που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο.

Η νέα επένδυση είναι η νεότερη σε μια σειρά «περιβαλλοντικών αναζητήσεων» για τον γνωστό ηθοποιό του Hollywood. Με την υποστήριξη του DiCaprio, η Aspiration έχει συγκεντρώσει κεφάλαια που ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια δολάρια.΄

Με πληροφορίες από CNBC

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr