NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Antiparos Quest: Ανακαλύπτοντας την Αντίπαρο της Άνοιξης μέσω ενός Game Weekend!

Antiparos Quest: Ανακαλύπτοντας την Αντίπαρο της Άνοιξης μέσω ενός Game Weekend!
22_03_2019 | 15:59 22_03_2019 | 16:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Στην Αντίπαρο, το Σαββατοκύριακο 12 - 14 Απριλίου, διοργανώνεται από την ομάδα Antiparos Activities ένα Game Weekend με κορύφωση την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 που διοργανώνεται η Αναζήτηση της Χαμένης Ξινομυζήθρας - Antiparos Quest, ένα ξεχωριστό κυνήγι θησαυρού εμπνευσμένο από την ιστορία, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη ζωή της Αντιπάρου.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να στηρίξει το νησί και να ανατρέψει το μοντέλο «νησί = καλοκαίρι», αναδεικνύοντας τις δυνατότητες του τουρισμού 12 μηνών στα ελληνικά νησιά. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «για όλους εσάς που αγαπάτε τις δραστηριότητες παιχνιδιού έξω στη φύση πώς θα σας φαινόταν τώρα την άνοιξη ένα κυνήγι θησαυρού σε ένα πανέμορφο Κυκλαδονήσι, την Αντίπαρο, τώρα που θα είναι καταπράσινη; Τολμήστε το!»

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται από εδώ. Για όσους ενδιαφέρονται προσφέρεται εκπτωτικό πακέτο για μετακίνηση και διαμονή, στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα Facebook της ομάδας Antiparos Activities. Παράλληλα, την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου θα φιλοξενηθεί στο νησί συναυλία του Στάθη Δρογώση και του Βαγγέλη Μαρκαντώνη.

Το κυνήγι θησαυρού «Αναζήτηση της Χαμένης Ξινομυζήθρας» και το Game Weekend είναι η πρώτη δράση από την ομάδα Antiparos Activities ως μία ευκαιρία για τους επισκέπτες να αποκτήσουν μία εναλλακτική εμπειρία από την Αντίπαρο off season, ανακαλύπτοντας λιγότερο γνωστές ή άγνωστες πτυχές του νησιού, να μάθουν για την ιστορία του και φυσικά να περπατήσουν στον οικισμό και στη φύση του νησιού, απολαμβάνοντας την ομορφιά του νησιού την άνοιξη. Ανάμεσα σε άλλα, στόχος της ομάδας είναι να προωθήσει δραστηριότητες που φέρνουν κόσμο στο νησί όλο το χρόνο (12 μήνες τουρισμό για το νησί!)

Για κάθε ενημέρωση δείτε τη σελίδα Facebook Antiparos Activities ή επικοινωνήστε με το τηλέφωνο: 6945023320ή με το e-mail: antiparosact@gmail.com.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr