NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Ο στρατός της Δανίας στρατολογεί gamers λόγω των ικανοτήτων τους!

Ο στρατός της Δανίας στρατολογεί gamers λόγω των ικανοτήτων τους!

Οι ένοπλες δυνάμεις της Δανίας αναζητούν gamers για να ενισχύσουν το προσωπικό τους, σε θέσεις όπως εκείνες των πιλότων και των χειριστών ραντάρ. «Οι gamers μπορούν να παραμένουν ήρεμοι υπό πίεση, έχουν ταχύτερες αντιδράσεις από άλλους, γρήγορη λήψη αποφάσεων, καλές δεξιότητες ομαδικής εργασίας, προσανατολισμό και ισχυρή ικανότητα απεικόνισης» δήλωσε ο ταγματάρχης Anders Bech, επικεφαλής του τμήματος προσωπικού του Υπουργείου Άμυνας της Δανίας. «Αυτές είναι όλες οι ικανότητες που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε» πρόσθεσε.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2017 και, σύμφωνα με τον Bech, «μπορέσαμε εύκολα να βρούμε αρκετούς κατάλληλους υποψηφίους για το flight leader, το οποίο είναι ένα από τα πιο δύσκολα προγράμματα». Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Δανίας θα συνεργαστούν τώρα με την E-sports Danmark, την ομοσπονδία ηλεκτρονικού αθλητισμού της χώρας, σε μια προσπάθεια αύξησης του αριθμού των υποψηφίων που μπορεί να έχουν βελτιώσει τις δεξιότητές τους μέσω του video gaming.

«Είναι δύσκολο να πούμε πόσο gamer θα πρέπει να είσαι. Αυτό θα τεθεί υπό δοκιμή. Αν στείλετε μια αίτηση, θα προσκληθείτε να δοκιμάσετε [..] Αλλά εξακολουθούμε να ενδιαφερόμαστε να ανακαλύψουμε αν οι gamers μπορούν να δουλέψουν ως στρατιώτες. Έχουν κάποιες βασικές δεξιότητες που μας ενδιαφέρουν, αλλά υπάρχουν και άλλες προϋποθέσεις για να μπορέσεις να λειτουργήσεις ως στρατιώτης» υπογράμμισε ο ίδιος.

Με πληροφορίες από thelocal

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr