NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Apple λανσάρει πιστωτική κάρτα, προσφέροντας «απλότητα, διαφάνεια, ιδιωτικότητα»

Η Apple λανσάρει πιστωτική κάρτα, προσφέροντας «απλότητα, διαφάνεια, ιδιωτικότητα»

Τη δική της πιστωτική κάρτα παρουσίασε σήμερα η Apple. Υπό την ονομασία Apple Card, το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί ένα «καινοτόμο, νέο είδος πιστωτικής που δημιουργήθηκε από την εταιρεία και έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους καταναλωτές να έχουν μια "υγιέστερη" οικονομική ζωή».

Η Apple Card είναι ενσωματωμένη στην εφαρμογή Wallet του iPhone, προσφέροντας «την οικεία εμπειρία του Apple Pay και τη δυνατότητα διαχείρισης της κάρτας στο iPhone». Για να την αποκτήσει κάποιος, θα πρέπει να κάνει εγγραφή στην εφαρμογή Wallet, λαμβάνοντας μια ψηφιακή κάρτα που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει οπουδήποτε είναι δεκτό το Apple Pay, «μέσα σε λίγα λεπτά».

Παράλληλα, η Apple θα προσφέρει την κάρτα και σε φυσική έκδοση, για τα σημεία που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί η υπηρεσία Pay. Σημειώνεται πως αυτή δεν θα διαθέτει αριθμό, κωδικό ασφαλείας, ημερομηνία λήξης ή υπογραφή, κάτι που την κάνει «πιο ασφαλή από οποιαδήποτε άλλη φυσική πιστωτική κάρτα».

Τέλος, η εταιρεία θα διαθέτει και το σχετικό rewards πρόγραμμα, ενώ θα συνεργαστεί με τις Goldman Sachs και Mastercard για την παροχή υποστήριξης. Η διάθεση της θα πραγματοποιηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι.

Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα με την προβολή του video. Επικοινωνήστε μαζί μας αν επιθυμείτε να το αναφέρετε.
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr