NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Διεθνής Πιστοποίηση δεξιοτήτων στην Εφοδιαστική Αλυσίδα

Διεθνής Πιστοποίηση δεξιοτήτων στην Εφοδιαστική Αλυσίδα
Sponsored by:
Διεθνής Πιστοποίηση δεξιοτήτων στην Εφοδιαστική Αλυσίδα

Οι πιστοποιημένες γνώσεις και δεξιότητες έχουν μεγάλη πλέον σημασία στην επαγγελματική εξέλιξη των εργαζομένων.

Πολλές φορές οι εργοδότες δεν έχουν τις γνώσεις αλλά και δεν μπορούν να διαθέσουν το κόστος και το χρόνο για την εσωτερική κατάρτιση, προτιμούν έτοιμο και καταρτισμένο προσωπικό με πιστοποιημένη επαγγελματική επάρκεια από ανεξάρτητους και αναγνωρισμένους διεθνείς φορείς. Οι πιστοποιήσεις επαγγελματικής επάρκειας μπαίνουν συνεχώς σε προτεραιότητα στις απαιτήσεις των εργοδοτών σε σχέση με τα πτυχία από πανεπιστημιακές ή άλλες σχολές.

Ο κλάδος της Εφοδιαστικής Αλυσίδας καλύπτει συνεχώς και μεγαλύτερη έκταση από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες, από τις Προμήθειες, την Αποθήκευση, τη Μεταφορά, την Παραγωγή έως την Εξυπηρέτηση πελατών, το Demand Planning, τα Business economics, τα Management Skills κ.ά.

H Projectyou, ανταποκρινόμενη σε αυτές τις απαιτήσεις της αγοράς διοργανώνει τους επόμενους μήνες σεμινάρια στους παραπάνω τομείς. Τα σεμινάρια στοχεύουν στην επιμόρφωση των συμμετεχόντων σε πρακτικές γνώσεις και στη σύγχρονη τεχνογνωσία που απαιτεί η Διεθνής Αγορά, στον εμπλουτισμό της εμπειρίας τους και στην ανάπτυξη των προσωπικών δεξιοτήτων επικοινωνίας, παρουσιάσεων, κριτικής σκέψης, ολιστικής προσέγγισης, ομαδικής εργασίας κ.ά.

eksypiretisi-pelaton.jpg?mtime=20190403115957#asset:119851


Για όλα τα σεμινάρια υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στις εξετάσεις για την απόκτηση της Ευρωπαϊκής Πιστοποίησης Logistics ELA σε οποιαδήποτε από τα παρακάτω θεματικά αντικείμενα που θα επιλεγούν:

Εκπαιδευτείτε σε θέματα Στρατηγικής, Διαδικασιών, Οικονομικών των προμηθειών και Διαπραγματεύσεων με στόχο να μεγιστοποιήσετε την αξία που φέρνουν οι Προμήθειες στην Επιχείρηση!

Εκπαίδευση για όσους φιλοδοξούν να λειτουργούν την αποθήκη διασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή διαθεσιμότητα εμπορευμάτων με το ελάχιστο δυνατό κόστος αποθήκευσης!

Οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν μεθόδους και πρακτικές Οργάνωσης και Διοίκησης Μεταφορικών Επιχειρήσεων από τη διεθνή εμπειρία προσαρμοσμένες στο νέο θεσμικό και οικονομικό περιβάλλον.

Το σεμινάριο αφορά όλους όσοι εργάζονται ή θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις στο χώρο της πρόβλεψης της ζήτησης και του προγραμματισμού της παραγωγής και της διανομής, διασφαλίζοντας το βέλτιστο συνολικό λειτουργικό κόστος.

Μάθετε τα μυστικά της αποτελεσματικής εξυπηρέτησης των πελατών και της μεγιστοποίησης της ικανοποίησής τους!

organosi_promithion.jpg?mtime=20190403120112#asset:119852


Sponsored by:
Διεθνής Πιστοποίηση δεξιοτήτων στην Εφοδιαστική Αλυσίδα
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr