NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Η Huawei θέλει να γίνει ο μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone το 2019

Η Huawei θέλει να γίνει ο μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone το 2019

Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphones στον κόσμο στοχεύει να γίνει η κινεζική Huawei, σύμφωνα με ανακοίνωση του επικεφαλής της εταιρείας, Richard Yu.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο πλάνο και πέρα από τον προαναφερθέντα στόχο, το brand Honor, το οποίο ανήκει στην εταιρεία, «θα γίνει το δεύτερο μεγαλύτερο στα smartphones στην Κίνα και τέταρτο στον κόσμο».

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου «η εταιρεία θα υποστηρίξει την Honor στην ανάπτυξη προϊόντων αιχμής και θα συνεχίσει τις επενδύσεις της σε τεχνολογικές καινοτομίες, διανομή και στρατηγικές λιανικής πώλησης, διατηρώντας παράλληλα μια σθεναρή στρατηγική "διπλής μάρκας" μεταξύ της Honor και της Huawei.

Και τα δύο εμπορικά σήματα θα διατηρήσουν μια τακτική με γνώμονα το μέλλον και θα βοηθήσουν στη δημιουργία ενός έξυπνου, πλήρως συνδεδεμένου κόσμου».

Ο Yu προσθέτει πως «η Huawei Consumer BG έχει φθάσει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο», υπογραμμίζοντας ότι «η Huawei και η Honor είναι πιθανό να γίνουν ο μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone παγκοσμίως μέσα στο έτος που διανύουμε».

Με πληροφορίες από Android Police

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr