NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Cosmote: Δωρεάν μαθήματα νέων τεχνολογιών για ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας

Cosmote: Δωρεάν μαθήματα νέων τεχνολογιών για ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας

Η Cosmote με το δωρεάν πρόγραμμα «Τεχνολογία για Όλους» προσφέρει τη δυνατότητα σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας να εξοικειωθούν με τις νέες τεχνολογίες και τα ψηφιακά μέσα. Τα μαθήματα ξεκινούν τον Μάιο σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Μέσα από τα μαθήματα του προγράμματος, οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας χωρίς προηγούμενη εμπειρία μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τα tablet και τις τεχνολογίες αφής, να πλοηγούνται στο internet, να αξιοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την επικοινωνία τους, να κάνουν χρήση διαφόρων εφαρμογών όπως οι χάρτες Google, Notes, email, κάνοντας έτσι την καθημερινότητά τους καλύτερη και πιο εύκολη.

Η Cosmote «εδώ και μια επταετία ενισχύει τις ψηφιακές δεξιότητες των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας μέσα από δράσεις βιώσιμης ανάπτυξης. Μέχρι σήμερα έχουν εκπαιδευτεί πάνω από 11.000 άτομα».

«Η πρόσβαση στην τεχνολογία και τα νέα ψηφιακά μέσα, είναι ένα αγαθό για όλους. Πολλοί άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας χάνουν τα οφέλη της ψηφιακής εποχής επειδή δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν τις νέες τεχνολογίες. Στην COSMOTE, διαχρονικά υλοποιούμε προγράμματα για την ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων όλων των ηλικιών και τη γεφύρωση του ψηφιακού χάσματος στην Ελλάδα. Με την τεχνολογία και την καινοτομία, φτιάχνουμε έναν κόσμο καλύτερο για όλους», ανέφερε ο κ. Παναγιώτης Γαβριηλίδης, Chief Marketing Officer Consumer Segment Ομίλου ΟΤΕ.

Την επιστημονική επιμέλεια του προγράμματος «Τεχνολογία για Όλους» έχει ο Δρ. Δημήτρης Καμπανάρος, Ψυχολόγος-Γεροντολόγος. Εκπαιδευτικός φορέας είναι η ΟΤΕ Academy, ενώ την τηλεφωνική εξυπηρέτηση υλοποιεί η COSMOTE e-Value.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της ΟΤΕAcademy (Μαρούσι & Θεσσαλονίκη) και στα «Ανοιχτά Σχολεία» του Δήμου Αθηναίων (Παγκράτι, Πετράλωνα, Αμπελόκηποι). Οι ενδιαφερόμενοι για το πρόγραμμα μπορούν να τηλεφωνούν στα 210 6249300 (Αττική) και 2310 361154 (Θεσσαλονίκη), από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 21:00.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr