NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Στήριξη Επιχειρήσεων
ανάγνωση

ΞΕΕ: Έρχεται ο πρώτος επιταχυντής αποκλειστικά για startups στον χώρο του τουρισμού

ΞΕΕ: Έρχεται ο πρώτος επιταχυντής αποκλειστικά για startups στον χώρο του τουρισμού
08_04_2019 | 23:16 09_04_2019 | 15:12
epixeiro icon Ειδήσεις | Στήριξη Επιχειρήσεων, Events

Για αύριο, Τετάρτη 10 Απριλίου, είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση του πρώτου επιταχυντή αποκλειστικά για startups στον χώρο του τουρισμού, μιας πρωτοβουλίας που φέρει την «υπογραφή» του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Το πρόγραμμα και οι δράσεις του Travel & Hospitality Accelerator θα ανακοινωθούν σε ένα event στο οποίο κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Itai Green, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Innovate - Israel και Ιδρυτής του Israel Travel Tech Startups Community (ITTS).

Στον accelerator, όπως ανέφερε το ΞΕΕ στο epixeiro.gr, θα εντάσσονται κυρίως ελληνικές τεχνολογικές startups που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο χώρο του τουρισμού. «To accelerator του ΞΕΕ θα είναι το πρώτο και το μοναδικό στην Ελλάδα με επίκεντρο τον τουρισμό και ένα από τα ελάχιστα που υπάρχουν στην Ευρώπη με εξειδίκευση στον τουρισμό. Παράλληλα, και πέρα από το τοπικό του πρόγραμμα, το accelerator θα έχει το βλέμμα προς το εξωτερικό, επιδιώκοντας συνεργασίες με ξένους φορείς σε όλο τον κόσμο τόσο για την προώθηση των ελληνικών startups τουρισμού όσο γενικότερα για το χτίσιμο συνεργασιών και συνεργιών που θα βοηθήσουν τις νεοφυείς επιχειρήσεις και κατ’ επέκταση τον ευρύτερο κλάδο του τουρισμού να καινοτομούν» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Η εκδήλωση παρουσίαση του νέου επιταχυντή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 15.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αθηναϊς. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ απαραίτητη είναι η εγγραφή από εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr