NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

The Meet Market: Μια διήμερη Πασχαλινή γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας

The Meet Market: Μια διήμερη Πασχαλινή γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας
11_04_2019 | 12:16
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Τo Meet Market επιστρέφει στις 20 & 21 Απριλίου, και είναι έτοιμο να υποδεχτεί με χαρά την Άνοιξη στην κλασική, πλέον, ετήσια Πασχαλινή γιορτή μια εβδομάδα πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Θα το βρείτε στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στο σύνηθες σημείο μεν αλλά με πολλές νέες επιχειρήσεις που θα λάβουν μέρος για πρώτη φορά δίνοντας στο σύνολο πάνω από 120+ συμμετέχοντες!

Πραγματικά, θα υπάρχει κάτι για όλους σε αυτό το Meet Market. Aπό συνεχόμενα dj sets καθόλη τη διάρκεια του διημέρου, street food λιχουδιές, νόστιμα κοκτέιλ, μέχρι το καθιερωμένο Easter Εgg Hunt, που οργανώνεται κάθε φορά… Αυτό σημαίνει 100 πασχαλινά αυγά κρυμμένα σε όλη την Τεχνόπολη, που θα περιμένουν τα παιδιά να τα βρουν για να κερδίσουν δώρα, αφού τα φέρουν στο Κεντρικό Ταμείο της διοργάνωσης.

Επίσης μπορείτε να πάτε στο Κεντρικό Ταμείο, να ρίξετε το ζάρι και να κερδίσετε δώρα. Φυσικά, Meet Market χωρίς παιδικές δραστηριότητες δεν γίνεται γι’ αυτό, το Σάββατο θα βρείτε την ομάδα Fundastick Performing Arts για circus workshops και ζογκλερικά shows, ενώ την Κυριακή θα βρείτε την ομάδα ΠΑΙΖώΝΤΑΣ για διασκεδαστικές δραστηριότητες στον ήλιο, όπως mega jenga, slack line, καφασοαναρρίχηση και πολλά άλλα. Δεν θα λείπουν φυσικά και οι doodlers ολόκληρου του πλανήτη Imaginary Rooms για εργαστήριο graffiti & doodling!

Keep it local! Support the independents!

The Meet Market: Μια διήμερη Πασχαλινή γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια!

themeetmarket.gr

Instagram: @themeetmarket_athens

Facebook: The Meet Market

#themeetmarket #keepitlocal #keepitGreek

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr