NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Disney Plus: Παρουσιάστηκε ο ανταγωνιστής του Netflix, με Simpsons, Marvel και Star Wars

Disney Plus: Παρουσιάστηκε ο ανταγωνιστής του Netflix, με Simpsons, Marvel και Star Wars

Στην παρουσίαση της δικής της streaming υπηρεσίας προχώρησε η Disney, με το Disney+ να διατίθεται από τις 12 Νοεμβρίου και να παίρνει περιεχόμενο από τον πλούσιο κατάλογο της εταιρείας και από brands όπως το Monsters Inc, το Star Wars αλλά και τους Simpsons.

Το κόστος της θα είναι 6,99 δολάρια το μήνα, ή 69,99 δολάρια τον χρόνο, με την εταιρεία να αναμένει πως θα ξοδέψει 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε «original» περιεχόμενο για την πλατφόρμα, φτάνοντας τα 2 δισεκατομμύρια μέχρι το 2024.

Το Disney+ θα ξεκινήσει από τις ΗΠΑ, αλλά η γνωστή εταιρεία στοχεύει να το διαθέσει «σε όλες τις μεγάλες περιοχές μέσα στα επόμενα δύο χρόνια». Υπαινίχθηκε, επίσης, ότι ενδιαφέρεται να το συνδυάσει με το ESPN+ και το Hulu, το οποίο κατέχει κατά 60%.

Όλες οι ταινίες της που θα κυκλοφορήσουν το 2019 θα είναι διαθέσιμες και στο Disney+, με το Frozen 2 να διατίθεται αποκλειστικά στην πλατφόρμα το καλοκαίρι του 2020. Εντούτοις, θα συνεχίσει να διαθέτει τις μεγάλες κινηματογραφικές της ταινίες στις αίθουσες.

Την ίδια στιγμή, όπως έγινε γνωστό, ο CEO της Disney, Bob Iger, θα αποχωρήσει από τα καθήκοντα του το 2021. Ο ρόλος του Iger ήταν καθοριστικός σε πολλές από τις εξαγορές της Disney, όπως της Pixar το 2006, της Marvel το 2009 και της Lucasfilm το 2012, «πιέζοντας» και για την παρουσίαση της streaming υπηρεσίας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr