NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Generali Academy: Ολοκληρώθηκε ο κύκλος εκπαίδευσης των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Generali Academy: Ολοκληρώθηκε ο κύκλος εκπαίδευσης των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλος ένας κύκλος του Generali Academy, του θεσμού που επί 12 χρόνια τώρα προσφέρει πολύτιμο εκπαιδευτικό έργο και στήριξη στον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια του 12ου Generali Academy συνολικής διάρκειας 32 ωρών ολοκληρώθηκαν με την καθιερωμένη τελετή αποφοίτησης των συμμετεχόντων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και την απονομή των διπλωμάτων.

Η φετινή θεματολογία, όπως και αυτής όλων των προηγούμενων χρόνων, προέκυψε μέσα από το διάλογο με τους διαμεσολαβητές ώστε το πρόγραμμα να ανταποκρίνεται στις πραγματικές τους ανάγκες. Μεταξύ των θεμάτων που αναπτύχθηκαν ήταν οι αρχές επιχειρηματικότητας, το personal branding, η διαχείριση κρίσεων, η διατήρηση του πελατολογίου και οι αρχές του project management.

Όπως σημείωσε ο Διευθυντής Εκπαίδευσης της Generali, Κωνσταντίνος Χομόνδοζλης: «Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στην επιχειρηματική σας ανάπτυξη και την επίτευξη των στόχων σας και να σας παρέχουμε χρηστικά εργαλεία, που όχι μόνο ανταποκρίνονται στην καθημερινή σας επαγγελματική πραγματικότητα, αλλά βελτιώνουν και τον τρόπο που διαχειρίζεστε τις καθημερινές σας εργασίες».

Την εύστοχη επιλογή των μαθημάτων από το Τμήμα Εκπαίδευσης της Generali αναγνώρισαν με τις τοποθετήσεις τους και οι συμμετέχοντες μεταξύ των οποίων ήταν και αρκετοί νέοι επαγγελματίες. Όπως τόνισαν, η συμμετοχή τους στο Generali Αcademy συνέβαλε ώστε να «αποσαφηνίσουν και να συγκεκριμενοποιήσουν τα σημεία εκείνα που θα συμβάλλουν στην αύξηση των πωλήσεων και στην αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών. Επίσης, τους βοήθησε «να έρθουν πιο κοντά στο αντικείμενο της εργασίας τους και να αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτονταν για τον ρόλο τους ως ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές».

Η ημέρα έκλεισε με την απονομή των διπλωμάτων και την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων και των στελεχών της Generali.

Ο θεσμός της Generali Academy είναι μία προσφορά στους συνεργάτες της εταιρείας ενισχύει τους δεσμούς της μαζί τους και σε συνδυασμό με τους Account Managers που βρίσκονται καθημερινά δίπλα τους, είναι ένα ζωντανό παράδειγμα για το πώς η Generali συμπορεύεται με τον επαγγελματία ασφαλιστικό διαμεσολαβητή.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr