NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Ιδρύεται κόμβος καινοτομίας από τον Δήμο Τρικκαίων και την e-trikala

Ιδρύεται κόμβος καινοτομίας από τον Δήμο Τρικκαίων και την e-trikala
12_04_2019 | 16:01 12_04_2019 | 16:04
epixeiro icon Ειδήσεις | Events, Στήριξη Επιχειρήσεων

Προαναγγέλλοντας και προετοιμάζοντας την έναρξη λειτουργίας του Κόμβου Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας GiSeMi* HUB, διοργανώνεται, από τον Δήμο Τρικκαίων, Διαγωνισμός Καινοτομίας & Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας, με την ονομασία «Trikala Innovation Challenge enabled by Vodafone business».

Στόχος, η ανεύρεση των καλύτερων νέων ιδεών και λύσεων στις κατηγορίες: Smart Cities, Internet of Things Smart Agricultur και η ανάδειξη τριών (3) νικητών, ένας σε κάθε κατηγορία. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τον κόμβο GiSeMi HUB και τη Vodafone.

O Δήμος Τρικκαίων & η e-Trikala A.E. με τον κόμβο Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας GiSeMi HUB που πρόσφατα ίδρυσαν, διοργανώνουν για πρώτη φορά έναν τέτοιο διαγωνισμό στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας για την ενεργή υποστήριξη νέων και καινοτόμων ιδεών που μπορούν να βοηθήσουν στην επιχειρηματικότητα και τον εκσυγχρονισμό των πόλεων.

Οι διαγωνιζόμενοι θα αξιολογηθούν από τα μέλη της επιτροπής, η οποία θα απαρτίζεται από τον Δήμαρχο Τρικκαίων, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της e-Τrikala Α.Ε., την Vodafone Business Director, τον Vodafone Innovus CEO και άλλους. Η παρουσίαση θα πρέπει να έχει διάρκεια 3 λεπτών και να περιλαμβάνει οπωσδήποτε α) την λύση, β) το κοινό στόχος, γ) το κόστος και δ) το εμπορικό μοντέλο. Από την διαδικασία αξιολόγησης θα αναδειχθούν οι νικητές κάθε κατηγορίας.

Ο 1ος Διαγωνισμός Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Δήμου Τρικκαίων θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου 2019, στον Κόμβο Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας GiSeMi HUB, Μυροφύλλου 10, Άγιος Οικουμένιος, 42132 Τρίκαλα.

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν φοιτητές ή απόφοιτοι πανεπιστημιακών σχολών και μέλη start up ή άλλης ανεξάρτητης ομάδας από όλη την Ελλάδα, που με όχημα την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα αναζητούν ιδέες, λύσεις και μοντέλα που μπορούν να κάνουν καλύτερη τη ζωή των ανθρώπων και των πόλεων.

Πληροφορίες και συμπλήρωση της φόρμας αίτησης συμμετοχής εδώ.

* Γκισέμι (το): Τραγί ή κριάρι μεγαλόσωμο, οδηγός του κοπαδιού που φέρει το μεγαλύτερο κουδούνι.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr