NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Άνοιξαν οι αιτήσεις για τον διαγωνισμό Samsung Tomorrow Solutions - Έπαθλα 180.000 δολαρίων

Άνοιξαν οι αιτήσεις για τον διαγωνισμό Samsung Tomorrow Solutions - Έπαθλα 180.000 δολαρίων
12_04_2019 | 17:49 12_04_2019 | 17:51
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη του διαγωνισμού ιδεών Tomorrow Solutions 2019. Αποτελεί ένα ετήσιο γεγονός που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2013 με σκοπό την κοινωνική συμβολή, αναπτύσσοντας δημιουργικές ιδέες για την επίλυση κοινωνικών προβλημάτων. Αυτό το έτος είναι η δεύτερη φορά που διοργανώνεται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν τις ιδέες τους σε τέσσερις κατηγορίες, δηλαδή εκπαίδευση, υγεία/ιατρική, περιβάλλον/ασφάλεια και τοπική ανάπτυξη. Ο Samsung Tomorrow Solutions βοηθά τους υποψηφίους να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν τις ιδέες τους χρησιμοποιώντας την τεχνολογία και τις δυνατότητες της Samsung Electronics.

Οι ομάδες που θα προκριθούν στον τελικό γύρο, μετά τη διεξαγωγή των προκαταρκτικών και ημιτελικών γύρων, θα είναι επιλέξιμες για οικονομική υποστήριξη για περαιτέρω ανάπτυξη των λύσεών τους, καθώς και για καθοδήγηση από τους υπαλλήλους της Samsung Electronics και εμπειρογνώμονες στον σχετικό τομέα. Περίπου 180.000 δολάρια σε βραβεία θα απονεμηθούν στους νικητές.

Οι αιτήσεις στο διαγωνισμό πραγματοποιούνται από εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr