NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η εταιρεία ηλεκτρικών σκούτερ Bird έρχεται σε 50 ευρωπαϊκές πόλεις

Η εταιρεία ηλεκτρικών σκούτερ Bird έρχεται σε 50 ευρωπαϊκές πόλεις
15_04_2019 | 11:22 15_04_2019 | 11:25
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Σε 50 ευρωπαϊκές πόλεις ετοιμάζεται να διαθέσει τις υπηρεσίες της η εταιρεία ηλεκτρικών σκούτερ Bird μέσα στην ερχόμενη άνοιξη, σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, χωρίς όμως να γίνεται γνωστή η ακριβής λίστα των σημείων.

Η Bird ξεκίνησε την επέκτασή της στην Ευρώπη πριν από ένα έναν χρόνο. Σήμερα, διαθέτει τα σκούτερ της στο Παρίσι, στις Βρυξέλλες, στη Βιέννη, στη Ζυρίχη και σε άλλες ευρωπαϊκές περιοχές. Η νέα επέκταση θα αυξήσει το μέγεθος του ευρωπαϊκού στόλου της κατά δέκα φορές.

«Καθώς επεκτείνουμε το παγκόσμιο αποτύπωμα της Bird, θα δείξουμε την απαράμιλλη καινοτομία, τη δέσμευση μας στους αναβάτες, στις γειτονιές και στις πόλεις και την επιχειρησιακή αριστεία, δημιουργώντας έναν εκρηκτικό ρυθμό ανάπτυξης. Αυτή η φόρμουλα θα οδηγήσει σε μεγάλη επίδραση και πρόοδο στην αποστολή μας να καταστήσουμε τις πόλεις και τις κοινότητες μας πιο ζωντανές» δήλωσε ο CEO της Bird, Travis VanderZanden.

Η Bird είναι μια εφαρμογή για κινητά που δίνει πρόσβαση σε κοινόχρηστα ηλεκτρικά σκούτερ τα οποία ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει και να αφήσει οπουδήποτε, θυμίζοντας τον τρόπο λειτουργίας της Lime η οποία βρίσκεται ήδη στην χώρα μας.

Με πληροφορίες από Techcrunch

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr