NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Inform ανέλαβε μεγάλο έργο στην Νιγηρία

Η Inform ανέλαβε μεγάλο έργο στην Νιγηρία

Η Inform ανέλαβε και εκπλήρωσε με απόλυτη επιτυχία την παραγωγή των ψηφοδελτίων ασφαλείας των προεδρικών εκλογών που διεξήχθησαν στις 23 Φεβρουαρίου 2019, στην Νιγηρία.

Η διαδικασία υλοποίησης έγινε σε 2 στάδια. Τα 2 υπερσύγχρονα εργοστάσια του ομίλου (Ελλάδα & Ρουμανία), έλαβαν την πιστοποίηση από τον Κρατικό φορέα οργάνωσης και διεξαγωγής εκλογών της Νιγηρίας, ως κατάλληλα για την παραγωγή εντύπων ασφαλείας και την διαχείριση μεγάλων και κρίσιμων κρατικών έργων. Σε συνέχεια αυτής της πιστοποίησης, ξεκίνησαν και όλες οι εργασίες, για την αποπεράτωση ενός τόσο απαιτητικού έργου.

Οι υψηλές προδιαγραφές που τέθηκαν, αντικατοπτρίζονται στο γεγονός ότι πρόκειται για ένα έργο ιδιαιτέρων απαιτήσεων στην παραγωγή εντύπων ασφαλείας, κατανομή, προσωποποίηση και αποστολή σε 120.000 εκλογικά κέντρα της χώρας, μέσα σε πολύ συγκεκριμένο και περιορισμένο χρονοδιάγραμμα.

Το έργο αποτέλεσε μια μεγάλη πρόκληση για την Inform καθώς έπρεπε να ολοκληρώσει την παραγωγή 150 εκατομμυρίων ψηφοδελτίων ασφαλείας που μεταφράζονται σε 1.800 τόνους χαρτιού μέσα σε μόλις 35 ημέρες. Το ύψος του έργου ανήλθε στα 4,6 εκ ευρώ και επιδεικνύει την δυναμική της εταιρείας, να ανταπεξέλθει σε διεθνή project, υψηλών απαιτήσεων και όγκου με απόλυτη επιτυχία.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr