NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Ο Trump λέει στην Boeing να κάνει rebranding - «Τι ξέρω εγώ; Αλλά έγινα πρόεδρος!»

Ο Trump λέει στην Boeing να κάνει rebranding - «Τι ξέρω εγώ; Αλλά έγινα πρόεδρος!»
16_04_2019 | 22:46
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή

Λύση στο πρόβλημα της Boeing φαίνεται πως έχει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, σε μια στιγμή που η γνωστή κατασκευάστρια αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες με το Boeing 737 MAX, μετά τα αεροπορικά δυστυχήματα στα οποία πρωταγωνίστησε το συγκεκριμένο αεροσκάφος. Μια από τις λύσεις του; Το rebranding.

Όπως αναφέρει στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter «τι μπορώ να γνωρίζω εγώ για branding, ίσως τίποτα (αλλά έγινα πρόεδρος!). Αλλά αν ήμουν η Boeing, θα διόρθωνα το Boeing 737 MAX, θα πρόσθετα μερικά ακόμα εξαιρετικά χαρακτηριστικά και θα έκανα rebrand με ένα νέο όνομα. Κανένα προϊόν δεν έχει υποφέρει όπως αυτό. Αλλά και πάλι, τι δ****ο ξέρω εγώ;»

Ο Trump είχε στην ιδιοκτησία του τη δική του αεροπορική, από το 1989 έως το 1992, ενώ έχει ήδη εκφράσει τις απόψεις του για την αεροπορική βιομηχανία και την κατάσταση της Boeing. Τον περασμένο μήνα, αναφέρθηκε στην πολυπλοκότητα των σύγχρονων αεροσκαφών, μετά τη δεύτερη θανατηφόρα συντριβή Boeing 737 Max 8, πέντε μήνες μετά από παρόμοιο συμβάν με το ίδιο μοντέλο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr