NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Αγροτική Ανάπτυξη
ανάγνωση

Διπλή βράβευση για τους Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου στο Μπάρι της Ιταλίας

Διπλή βράβευση για τους Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου στο Μπάρι της Ιταλίας

Διπλή ασημένια βράβευση στον 24ο παγκόσμιο διαγωνισμό αποκλειστικά βιολογικών ελαιολάδων, BiolPrize 2019 στην Ιταλία, με απόλυτη ισοψηφία δύο ελαιολάδων της εταιρείας, ανακοίνωσαν οι Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου.

Πρόκειται για τις ακόλουθες βραβεύσεις:

Ο διαγωνισμός έλαβε χώρα στο Μπάρι της Ιταλίας 20 - 22 Μαρτίου 2019, με συμμετοχή εκατοντάδων δειγμάτων βιολογικών ελαιολάδων από όλο τον κόσμο, τα οποία δοκιμάστηκαν από εξειδικευμένο πάνελ ειδικών γευσιγνωστών του διεθνούς διαγωνισμού BiolPrize 2019, ενώ παράλληλα «τεσταρίστηκαν» σε όλες τις χημικές και οργανοληπτικές αναλύσεις βάσει των προτύπων του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου IOC.

Όπως τόνισε ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος, ιδιοκτήτης της εταιρείας, «είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την τιμή αυτής της μεγάλης διπλής παγκόσμιας βράβευσης των βιολογικών ελαιολάδων μας στην πιο δύσκολη ελαιοκομική χρονιά για την χώρα μας στα πενήντα τελευταία χρόνια».

Όπως σημειώνεται, οι βιολογικοί Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου με τη διπλή αυτή βράβευση στην Ιταλία, αγγίζουν πλέον τα 95 παγκόσμια βραβεία, σε διεθνείς διαγωνισμούς γεύσης και ποιότητας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr