NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Το Πάσχα έρχεται με το συναρπαστικό Κυνήγι Αυγών στο Viber!

Το Πάσχα έρχεται με το συναρπαστικό Κυνήγι Αυγών στο Viber!

17 Απριλίου 2019, Αθήνα: Καιρός να περάσετε στη δράση, γιατί το Πάσχα πλησιάζει κι ένα απίθανο Κυνήγι Αυγών ξεκίνησε στο Viber!

To Viber, μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο, ξεκίνησε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που καλεί τους χρήστες της εφαρμογής να ανακαλύψουν τα κρυμμένα Πασχαλινά αυγά και να κερδίσουν δώρα διασκεδάζοντας. Με τη λήψη του δωρεάν Πασχαλινού πακέτου αυτοκόλλητων -που σας επιτρέπει να μοιραστείτε στην τοπική σας γλώσσα ευχές με τους αγαπημένους σας σε όλο τον κόσμο- θα εγγραφείτε σε ένα ειδικά διαμορφωμένο chatbot όπου ξεκινά το ψηφιακό κυνήγι αυγών. Μπορείτε να κερδίσετε το δώρο σας με δύο τρόπους και να παίξετε όσες φορές θέλετε μέχρι να βρείτε τα κρυμμένα αυγά.

Μέχρι το Πάσχα θα πρέπει να ανακαλύψετε 3 πασχαλινά αυγά. Όταν βρείτε ένα αυγό κερδίζετε έναν κωδικό προώθησης για ένα από τα πακέτα αυτοκόλλητων που διατίθενται επί πληρωμή στο Viber.

Μόλις ξεκινήσει η αλληλεπίδραση με το chatbot, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο τρόπους για να κερδίσουν το δώρο. Η πρώτη επιλογή είναι να παίξετε ένα διασκεδαστικό και συναρπαστικό παιχνίδι στο οποίο καλείστε να βρείτε το πασχαλινό αυγό που έκρυψαν τα κουνελάκια στο χωράφι με τα καρότα. Μπορείτε να παίξετε όσες φορές θέλετε μέχρι να βρείτε το αυγό.

Για εκείνους που δεν τα καταφέρνουν καλά με το παιχνίδι της αναζήτησης το Viber προσφέρει μια ακόμη επιλογή για να κερδίσουν το δώρο τους. Καλώντας 3 ακόμα φίλους να συμμετάσχουν το δώρο θα ξεκλειδωθεί αυτόματα για εκείνους που θα στείλουν τις προσκλήσεις.

«Πιστεύουμε ότι με την ιδέα μας και την ψηφιακή υλοποίησή της θα φέρουμε χαρά στους χρήστες μας. Και οι καλές ιδέες είναι μια από τις βασικές αξίες της Viber» σχολίασε η Ζαρένα Κάντσεβα, Marketing και PR Director, Rakuten Viber για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Ξεκινώντας το παιχνίδι έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο δρόμους για να φτάσετε στο δώρο. Μπορείτε να δοκιμάσετε όσες φορές θέλετε μέχρι να κερδίσετε».

Φέτος το Πάσχα ανταλλάξτε με τους αγαπημένους σας ευχές στο Viber και διασκεδάστε με το κυνήγι των κρυμμένων αυγών για να κερδίσετε δώρα! Κατεβάστε τώρα το Πασχαλινό πακέτο αυτοκόλλητων!

Ακολουθήστε το Community Viber Ελλάδα για να μείνετε συντονισμένοι και να λαμβάνετε πρώτοι όλες τις ενημερώσεις και τα νέα σχετικά με την εφαρμογή απευθείας από το Viber.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr