NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Facebook: Αλλαγές έρχονται στη διαχείριση των διαφημίσεων

Facebook: Αλλαγές έρχονται στη διαχείριση των διαφημίσεων

Το Facebook αποφάσισε να αναβαθμίσει τα business tools που παρέχει για τις διαφημίσεις, δηλαδή τον Facebook Manager και τον Ads Manager, με νέα updates. Σκοπός είναι οι επιχειρήσεις να έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία και να δημιουργούν, να διαχειρίζονται και να αναλύουν τις καμπάνιες τους εύκολα και γρήγορα.

Το πρώτο update αφορά το νέο interface του Ads Manager, το οποίο θα έχει πιο εύκολη πλοήγηση, πιο καθαρό design και καλύτερη εμπειρία στη διαχείριση των καμπανιών. Επίσης θα υπάρχει μία νέα μπάρα πλοήγησης που θα δίνει στους χρήστες περισσότερο χώρο για να διαχειρίζονται τις διαφημίσεις και να εστιάζουν στα εργαλεία που προσφέρουν insights σχετικά με την απόδοση των διαφημίσεων.

Η δημιουργία των καμπανιών επίσης αλλάζει, με την προσθήκη λειτουργίας «copy-paste» προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία στη δημιουργία των διαφημίσεων. Θα υπάρχει επίσης ένα νέο «auto-naming» χαρακτηριστικό που θα επιτρέπει στις επιχειρήσεις να κάνουν customize τις καμπάνιες και τα ad sets πιο γρήγορα, καθώς επίσης και το όνομα των διαφημίσεων.

Τα παραπάνω updates αναμένονται να είναι διαθέσιμα σε όλες τις επιχειρήσεις από τον επόμενο χρόνο.

Με πληροφορίες από wersm.com

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr