NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Χωρίς πλοία την Πρωτομαγιά - Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η ΠΝΟ

Χωρίς πλοία την Πρωτομαγιά - Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η ΠΝΟ

Την πραγματοποίηση 24ωρης Πανελλαδικής απεργίας των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με έναρξη την 00.01 της Τετάρτης 01/05 και λήξη την 24.00 ώρα της ίδιας ημέρας, αποφάσισε η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Η Διοίκηση της ΠΝΟ κατέληξε στην απόφαση της διότι, όπως αναφέρει, «τη σωρεία των εγγράφων της, όπου καταγράφονται και αιτιολογούνται τα αιτήματά της κοινωνικοασφαλιστικά, φορολογικά και εργασιακά, έχει αγνοήσει η πολιτεία, αφήνοντας τα ουσιαστικά αναπάντητα, αποφεύγοντας ταυτόχρονα κάθε εποικοδομητικό και θετικό διάλογο, για την επίλυση τους».

«Οι κατά καιρούς διαβεβαιώσεις και δεσμεύσεις εκ μέρους των αρμόδιων κυβερνητικών παραγόντων, αντί να προωθούνται οριστικά με συγκεκριμένες νομοθετικές ρυθμίσεις, παραμένουν χωρίς ορατά αποτελέσματα» όπως χαρακτηριστικά τονίζει η ΠΝΟ.

Κατά την διάρκεια της απεργίας θα παραμείνουν στα πλοία το απαραίτητο προσωπικό για την φύλαξη και την ασφάλειά τους, οριζόμενο από τους Πλοιάρχους, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς εργασίας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr