NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Digital Marketing Strategies. Νέο E-Learning Advanced Certified Course στο Skillbox

Digital Marketing Strategies. Νέο E-Learning Advanced Certified Course στο Skillbox

Social Media, SEO, SEM, Analytics, PPC, CPC, Adwords ή αλλιώς Digital Marketing!

Σας φαίνονται ακατανόητα; Σε 4 εβδομάδες θα έχετε μάθει όχι απλώς να τα ξεχωρίζετε, αλλά να τα χρησιμοποιείτε και να τα αναλύετε με επιτυχία.

Αναζητάτε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που θα σας μυήσει στο μαγικό κόσμο του Digital Marketing; Το Skillbox.gr, η ελληνική πλατφόρμα online σεμιναρίων, παρουσιάζει το νέο online πρόγραμμα «Digital Marketing Strategies» - Advanced Certified Course by ACTA, 4 εβδομάδων, που ξεκινά στις 20 Μαΐου 2019.

Εκμεταλλευτείτε τη μειωμένη τιμή του Early Bird -25% και κρατήστε τη θέση σας μέχρι και τις 5 Μαΐου 2019.

Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε για να εξοικειώσει με τα Social Media, τη δημιουργία και παρακολούθηση διαφημίσεων (Ads) και τις διάφορες στρατηγικές marketing, όσους εισέρχονται τώρα στον κλάδο. Παράλληλα, είναι έτσι δομημένο και παρέχει τέτοια θεματολογία, ώστε να ενισχύσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες όσων ήδη κάνουν βήματα στο χώρο.

Δείτε αναλυτικά τη θεματολογία του προγράμματος κατεβάζοντας τον Οδηγό Σπουδών.

8 λόγοι για να παρακολουθήσετε το Digital Marketing Strategies – Advanced Certified Course

  • Γιατί μετά από αυτό θα γνωρίζετε πώς να στήσετε από το μηδέν μία διαφημιστική καμπάνια για την επιχείρησή σας ή για την εταιρεία όπου εργάζεστε.
  • Γιατί θα μπορείτε να αναλύσετε αν η στρατηγική σας είχε επιτυχία.
  • Γιατί θα γνωρίζετε ποιο κανάλι marketing να επιλέξετε.
  • Γιατί θα έχετε μπροστά σας έναν πλήρη οδηγό εργαλείων απαραίτητων στο marketing, που δεν θα βρείτε αλλού συγκεντρωμένα.
  • Γιατί η Εισηγήτρια θα είναι δίπλα σας μέσω ειδικού forum για να επιλύει άμεσα τις απορίες σας.
  • Γιατί θα έχετε δεύτερο support μέσω καναλιού στο Slack για άμεση επικοινωνία.
  • Γιατί μετά το τέλος κάθε ενότητας θα ελέγχετε όσα μάθατε μέσω τεστ αξιολόγησης.
  • Γιατί στο τέλος του προγράμματος θα μπορείτε – αν θέλετε – να δημιουργήσετε το δικό σας project και να το εξετάσει η εισηγήτρια, ώστε να εφαρμόσετε στην πράξη όσα μάθατε.

Τις γνώσεις θα μεταδώσει μέσα από την πολυετή πείρα της η Ελένη Κολλήγα, Growth and Digital Marketing Consultant, η οποία εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας (www.growthtale.com) με κύρια ενασχόληση το B2C & B2B ηλεκτρονικό εμπόριο. Είναι κάτοχος του "MSc in e-Business and Digital Marketing" του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος ενώ τα τελευταία χρόνια διδάσκει το συγκεκριμένο αντικείμενο σε ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς φορείς (κολλέγια).

Λένε ότι «για να σας αγαπήσει η Google πρέπει πρώτα να σας αγαπήσουν όλοι οι άλλοι». Πώς θα το κάνετε αυτό; Μαθαίνοντας να χρησιμοποιείτε τις πιο σύγχρονες πρακτικές και στρατηγικές marketing!

Πάρτε μία γεύση του προγράμματος

και κρατήστε έγκαιρα τη θέση σας στο online πρόγραμμα «Digital Marketing Strategies» - Advanced Certified Course by ACTA

Έναρξη: 20 Μαΐου 2019

Early Bird: - 25% έως 5 Μαΐου 2019

Πού: Μόνο στο Skillbox.gr powered by Jobfind.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr