NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Έρευνες, Εκθέσεις, Μελέτες
ανάγνωση

Facebook: 500 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν κάθε μέρα τα Stories

Facebook: 500 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν κάθε μέρα τα Stories

Τους 500 εκατομμύρια έφτασαν οι ημερήσιοι χρήστες του χαρακτηριστικού Stories των Facebook και Messenger, όπως έγινε γνωστό κατά την πρόσφατη ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας για το πρώτο τρίμηνο του 2019.

Την ίδια στιγμή, το σχετικό χαρακτηριστικό του WhatsApp έφτασε και αυτό τους 500 εκατομμύρια χρήστες, έναν αριθμό που το Instagram, η τρίτη υπηρεσία του Facebook που προσφέρει κάτι παρόμοιο, έφτασε τον συγκεκριμένο αριθμό πριν από τρεις μήνες.

Οι 500 εκατομμύρια ημερήσιοι χρήστες των Facebook Stories είναι ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό καθώς, αν υπολογίσει κανείς πως το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο διαθέτει 1,56 δισεκατομμύρια ημερήσιους χρήστες, σημαίνει πώς το 1/3 ανεβάζει κάθε μέρα και ένα Story.

Αξίζει, επίσης, να αναφερθεί πως 3 εκατομμύρια διαφημιστές έχουν αγοράσει διαφημίσεις στα Stories των διαφόρων υπηρεσιών του Facebook.

Σημειώνεται πως το Facebook διαθέτει πλέον 2,38 δισεκατομμύρια μηνιαίους χρήστες, 1.56 δισεκατομμύρια ημερήσιους, πρόσθεσε 39 εκατομμύρια ενεργούς ημερήσιους χρήστες και παρουσίασε τριμηνιαία έσοδα 15,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων και κέρδη 2,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων (πτώση 51% σε σύγκριση με την περασμένη χρονιά). Τέλος, το 93% των εσόδων του από διαφημίσεις προήλθε από το mobile.

Με πληροφορίες από Techcrunch, Digiday

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr