NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Το epixeiro.gr στις επίσημες και προβεβλημένες κοινότητες του Viber - Γίνετε μέλος!

Το epixeiro.gr στις επίσημες και προβεβλημένες κοινότητες του Viber - Γίνετε μέλος!

Με μερικά απλά βήματα είναι πλέον προσβάσιμη η κοινότητα του epixeiro.gr στο Viber, μετά την προσθήκη της στα επίσημα communities της εφαρμογής. Δίνεται, έτσι, η δυνατότητα να γίνει κάποιος μέλος με πολύ απλό τρόπο, να την «ακολουθήσει», να ενημερωθεί και να πάρει μέρος στη συζήτηση, πάντα μέσα από τη δημοφιλή πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων.

viber_discover3.jpg?mtime=20190425200212#asset:123246

Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη: ο χρήστης ανοίγει την εφαρμογή του Viber και μέσω του πλήκτρου της αναζήτησης που υπάρχει στην κεντρική οθόνη (σε αυτήν με τα μηνύματα) κάνει αναζήτηση για το «epixeiro.gr». Στη συνέχεια, απλώς γίνεται μέλος της κοινότητας.

viber_discover1nn.jpg?mtime=20190425202403#asset:123249

Μπορεί επίσης να επισκεφθεί το «Discover» της εφαρμογής, όπου θα δει αμέσως το epixeiro.gr. Αυτό γίνεται από την επιλογή «More» στην κεντρική οθόνη της εφαρμογής και με κλικ στην επιλογή «Discover» (και από desktop).

viber_discover2nn.jpg?mtime=20190425202517#asset:123250

Δίνεται, φυσικά, και το σχετικό QR code, το οποίο μπορεί να «σκαναριστεί» με την κάμερα ενός smartphone. Αυτό είναι προσβάσιμο από εδώ ενώ η επιλογή για «σκανάρισμα» είναι διαθέσιμη και αυτή μέσω του πλήκτρου «More», από την κεντρική οθόνη του Viber.


Υπενθυμίζεται πως το epixeiro.gr λειτουργεί την πρώτη online κοινότητα για το επιχειρείν στο Viber. Τα μέλη του Community έχουν πρόσβαση σε μία σειρά από άρθρα, συνεντεύξεις, εικόνες, βίντεο και άλλο αποκλειστικό περιεχόμενο σχετικά με τα νέα, τις τάσεις και τις προοπτικές της σύγχρονης επιχειρηματικότητας και της αγοράς εργασίας.

To Viber είναι η πρώτη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας ενός εικονικού χώρου ομαδικής συνομιλίας όπου έως και 1 δισεκατομμύριο χρήστες μπορούν να ανταλλάσσουν μηνύματα και περιεχόμενο κάθε μορφής.

Περισσότερες πληροφορίες για την κοινότητα του epixeiro.gr στο Viber είναι διαθέσιμες από εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr