NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

«Στέλνουμε ένα μήνυμα» - Μηνύσεις από το Instagram για πλαστά likes και followers

«Στέλνουμε ένα μήνυμα» - Μηνύσεις από το Instagram για πλαστά likes και followers

Μήνυση εναντίον μιας εταιρείας και τριών προσώπων που λειτουργούσαν «μια υπηρεσία που παρείχε ψεύτικα likes, προβολές και followers στους χρήστες του Instagram» ανακοίνωσαν πως κατέθεσαν οι Facebook και Instagram.

Η βάση της εταιρείας βρίσκεται στη Νέα Ζηλανδία και, σύμφωνα με την μήνυση, γινόταν χρήση «διαφορετικών εταιρειών παροχής υπηρεσιών ψεύτικου engagement στους χρήστες του Instagram. Είχαμε ήδη αναστείλει λογαριασμούς που σχετίζονται με τους κατηγορούμενους και είχαμε προειδοποιήσει γραπτώς ότι παραβιάζουν τους Όρους Χρήσης, ωστόσο η δραστηριότητά τους συνεχίστηκε» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Στόχος, φυσικά, πίσω από όλα αυτά, όπως αναφέρει και το ίδιο το Instagram, είναι να περάσει ένα μήνυμα. «Καταθέτοντας την αγωγή, στέλνουμε ένα μήνυμα ότι αυτού του είδους οι δόλιες δραστηριότητες δεν είναι ανεκτές στις υπηρεσίες μας και θα ενεργήσουμε για να προστατεύσουμε την ακεραιότητα της πλατφόρμας μας.

Η μη αυθεντική δραστηριότητα δεν έχει θέση στην πλατφόρμα μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αφιερώνουμε σημαντικούς πόρους για την ανίχνευση και διακοπή αυτής της συμπεριφοράς, συμπεριλαμβανομένου του αποκλεισμού της δημιουργίας και της χρήσης πλαστών λογαριασμών και της χρήσης τεχνολογιών machine learning για την ανίχνευση και την κατάργηση της μη αυθεντικής δραστηριότητας» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr