NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Τέλος τα φιστίκια από τις πτήσεις της EasyJet - Γιατί σταματάει την πώληση

Τέλος τα φιστίκια από τις πτήσεις της EasyJet - Γιατί σταματάει την πώληση
26_04_2019 | 13:11
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή

Η βρετανική αεροπορική εταιρεία easyJet ανακοίνωσε πως σταματάει την πώληση φιστικιών στις πτήσεις της, αποτρέποντας, μάλιστα, και την κατανάλωση σχετικών προϊόντων, σε μια προσπάθεια να προστατεύσει τους επιβάτες έναντι του κινδύνου αλλεργίας.

«Η ασφάλεια και η ευημερία όλων των πελατών και του πληρώματός μας είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας, έτσι έχουμε στη διάθεσή μας αρκετές διαδικασίες για να βοηθήσουμε τους πελάτες που ταξιδεύουν με αλλεργία σε ξηρούς καρπούς» δήλωσε εκπρόσωπος της.

«Ζητάμε από τους πελάτες μας με αλλεργία σε ξηρούς καρπούς να μας ειδοποιούν πριν από το ταξίδι και ζητάμε και από τους άλλους επιβάτες που ταξιδεύουν να μην καταναλώνουν προϊόντα που περιέχουν ξηρούς καρπούς και που έχουν φέρει μαζί τους.

Σταματήσαμε επίσης την πώληση φιστικιών στα αεροσκάφη μας και θα αφαιρέσουμε και το τελευταίο προϊόν που περιέχει φιστίκια τους προσεχείς μήνες» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Η συγκεκριμένη απόφαση έρχεται μετά από σχετικές πιέσεις των καταναλωτών, που οδήγησε αεροπορικές εταιρείες όπως οι Qantas, Southwest Airlines, Lufthansa και British Airways να αφαιρέσουν τα φιστίκια ως σνακ από όλες τις πτήσεις.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr