NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Η PayPal επενδύει 500 εκατ. δολάρια στην Uber - «Ανάπτυξη ψηφιακού πορτοφολιού»

Η PayPal επενδύει 500 εκατ. δολάρια στην Uber - «Ανάπτυξη ψηφιακού πορτοφολιού»

Το ποσό των 500 εκατομμυρίων δολαρίων ανακοίνωσε πως επενδύει η PayPal στην Uber, εν όψει της αρχικής δημόσιας προσφοράς (IPO) της τελευταίας, που τοποθέτησε τον στόχο για την αποτίμηση της μεταξύ 80 και 90 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

«Από το 2013 υποστηρίζουμε τις δυνατότητες πληρωμών της Uber, ως κύριος συνεργάτης επεξεργασίας πληρωμών στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία. Σήμερα, είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι έχουμε καταλήξει σε συμφωνία για την επέκταση της παγκόσμιας εταιρικής σχέσης μας με την Uber και σκοπεύουμε να διερευνήσουμε τις μελλοντικές μας συνεργασίες στον τομέα των πληρωμών, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης του ψηφιακού πορτοφολιού της Uber. Επιπλέον, συμφωνήσαμε να επενδύσουμε 500 εκατομμύρια δολάρια σε ιδιωτική τοποθέτηση» σημείωσε ο Πρόεδρος και CEO της PayPal, Dan Schulman.

Σημειώνεται πως δεν έχει υπάρξει κάποιος επίσημος σχολιασμός από την πλευρά της Uber, ούτε έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά στο τι ακριβώς θα είναι το προαναφερθέν «ψηφιακό πορτοφόλι».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr