NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Marriott: Η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα «μπαίνει» στις ενοικιάσεις κατοικιών

Marriott: Η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα «μπαίνει» στις ενοικιάσεις κατοικιών

Η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα στον κόσμο, η Marriott International, ανακοίνωσε πως «μπαίνει» στην αγορά της ενοικίασης σπιτιών, μέσω της πρωτοβουλίας Homes & Villas. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα θα προσφέρει 2.000 πολυτελείς κατοικίες σε πάνω από 100 προορισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Ευρώπη, στην Καραϊβική και στη Λατινική Αμερική.

«Η παρουσίαση των Homes & Villas αντανακλά τη συνεχιζόμενη δέσμευσή μας στην καινοτομία, καθώς οι ανάγκες των καταναλωτικών ταξιδιών εξελίσσονται» δήλωσε η Stephanie Linnartz, επικεφαλής εμπορικός διευθυντής της Marriott International. «Αυτό που ξεκίνησε πιλοτικά πριν από ένα χρόνο είναι τώρα μια παγκόσμια πλατφόρμα, παρέχοντας στους επισκέπτες μας τον χώρο και τις ανέσεις ενός σπιτιού που υποστηρίζεται από μια αξιόπιστη ταξιδιωτική εταιρεία, μαζί με τα καλύτερα οφέλη».

Η επέκταση της εταιρείας στις κατοικίες έρχεται μετά το πιλοτικό πρόγραμμα που έτρεξε το 2018, υπό το brand Tribute Portfolio Homes. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, τα 3/4 εκείνων που νοίκιασαν σπίτι μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος, που ήταν διαθέσιμο σε συγκεκριμένες ευρωπαϊκές περιοχές, ταξίδευαν για λόγους αναψυχής, ενώ παράλληλα ο χρόνος διαμονής τους ήταν σχεδόν τριπλάσιος από εκείνον που σημειώνεται στα ξενοδοχεία.

Η Marriott ξεκινάει το Homes & Villas σε συνεργασία με επιλεγμένες εταιρείες ακινήτων, που διαχειρίζονται ήδη αυτά τα σπίτια (TurnKey Vacation Rentals, LaCure, Loyd & Townsend Rose, Veeve, London Residents Club, Mainsail Lodging, Reserva Conchal). Η πλατφόρμα θα ξεκινήσει τη λειτουργία της μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr