NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Χρηματοδότησεις
ανάγνωση

Το αμερικανικό VC fund Joyance αναζητά startups στην Ευρώπη

Το αμερικανικό VC fund Joyance αναζητά startups στην Ευρώπη

Την επέκταση του στην ευρωπαϊκή αγορά, προς αναζήτηση ευρωπαϊκών startups που επικεντρώνονται στους τομείς της υγείας και της ευζωίας, ανακοίνωσε το αμερικανικό venture capital fund Joyance Partners.

«Είμαστε εξαιρετικά ευχαριστημένοι με τις εταιρείες που έχουμε δει στις ΗΠΑ και είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε την αναζήτηση μας σε εταιρείες που συμβάλλουν στην ατομική υγεία και ευτυχία στην Ευρώπη» δήλωσε ο Mike Edelhart, Διευθύνων Σύμβουλος της Joyance Partners.

Από την ίδρυση του, το 2017, το συγκεκριμένο fund έχει πραγματοποιήσει 50 επενδύσεις στους συγκεκριμένους τομείς, με τον Paolo Pio, managing director της Joyance Partners Europe, να τονίζει τώρα πως «η ευρωπαϊκή startup σκηνή αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς και χρειάζεται funds όπως η Joyance για να παρέχουν το είδος της υποστήριξης και των κεφαλαίων που είναι απαραίτητα στα πολύ πρώιμα στάδια».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η Joyance «θα συνεργαστεί ενεργά με πανεπιστήμια, κυβερνητικές οργανώσεις, επιταχυντές, δίκτυα αγγέλων και κεφάλαια επιχειρηματικών συμμετοχών για να ανακαλύψει τα μελλοντικά "powerhouses" της Ευρώπης»

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr