NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Connect your City: Το πρώτο Youth Festival με τίτλο ACT είναι γεγονός

Connect your City: Το πρώτο Youth Festival με τίτλο ACT είναι γεγονός
02_05_2019 | 13:46
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το πρώτο YOUTH FESTIVAL του Connect your City είναι γεγονός, έρχεται στην πόλη σου με τίτλο ACT και σε καλεί να συμμετάσχεις, να δράσεις, να αλλάξεις όσα σε χαλάνε και να δημιουργήσεις από την αρχή!

Μπορείς να πάρεις μέρος σε live acts, street art happenings, debates, workshops και να γιορτάσεις το μεγαλύτερο Youth Party.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 4 Μαΐου 2019 από τις 14:00 έως τις 11:30 στο ΠΠΙΕΔ - Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού "Φιλιώ Χαϊδεμένου", Νέα Φιλαδέλφεια. Το φεστιβάλ αποτελεί μια πρωτοβουλία του CONNECT YOUR CITY και διεξάγεται υπό την αιγίδα του ΙΝΕΔΙΒΙΜ .

Όπως εξηγεί ο Σάββας Χρυσαφίνης, υπεύθυνος του Κέντρου Νέων: «Το Σάββατο 4 Μαΐου είναι μία μέρα γιορτή για όλους τους νέους. Είναι μία θερμή προσπάθεια να δημιουργηθεί ένας θεσμός και ένα φεστιβάλ που θα αποτελεί σημείο συνάντησης για όσους θέλουν να παρουσιάσουν την καλλιτεχνική τους προσπάθεια, την επαγγελματική τους ιδιότητα και να αναδειχθούν μέσα από την κοινωνία αποκτώντας ουσιαστικό και ενεργό ρόλο.»

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα συμβαίνουν παράλληλες δράσεις όπως εργαστήρια D.I.Y, ζωγραφική (face painting), θεατρική παράσταση, graffiti artists σε live act, break dance & hip hop ομάδες, animateur ,εργαστήρια μη τυπικής μάθησης, debate με την συμμετοχή οκτώ ευρωβουλευτών κ.α.. Ενώ, το φεστιβάλ θα κλείσει μια μεγάλη μουσική συναυλία.

Το CONNECT YOUR CITY αποτελεί μέρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΙΑΣΙΣ. Βασικοί στόχοι του φορέα αποτελούν η παροχή ψυχοκοινωνικής στήριξης, η καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού, η δημιουργία ίσων ευκαιριών και νέων προοπτικών.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr