NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Έρευνες, Εκθέσεις, Μελέτες
ανάγνωση

Airbnb: Η Καλλιθέα στους 15 πιο «καυτούς» προορισμούς για επενδύσεις σε ακίνητα

Airbnb: Η Καλλιθέα στους 15 πιο «καυτούς» προορισμούς για επενδύσεις σε ακίνητα
03_05_2019 | 12:06 03_05_2019 | 12:07
epixeiro icon Ειδήσεις | Έρευνες, Εκθέσεις, Μελέτες

Καταγράφοντας τις επιδόσεις 10 εκατομμυρίων καταχωρήσεων σε Airbnb και HomeAway, σε 80.000 περιοχές, η Airdna ανακοίνωσε τους 15 πιο «καυτούς» ευρωπαϊκούς προορισμούς για επενδύσεις στις συγκεκριμένες πλατφόρμες, μέσω αγοράς ακινήτων. Μέσα σε αυτές, εντοπίζεται και μια ελληνική περιοχή, η Καλλιθέα.

Σύμφωνα με την υπηρεσία «η Ελλάδα είναι μια συναρπαστική αγορά για βραχυπρόθεσμη ενοικίαση. Η γειτονιά της Καλλιθέας έχει μεγάλη ζήτηση καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου, αξιοπρεπή αύξηση των εσόδων και υψηλή ζήτηση ενοικίου, καθιστώντας την ιδανικό μέρος για να δημιουργήσει καταχωρήσεις που εξυπηρετούν τους ταξιδιώτες».

Όπως αναφέρεται για την Καλλιθέα, η περιοχή παρουσιάζει βαθμολογία εποχικότητας 98, «κάτι που σημαίνει ότι τα βραχυπρόθεσμα ενοίκια σε αυτή την αγορά σπάνια παρουσιάζουν πτώση στη ζήτηση, με τους ταξιδιώτες να κλείνουν τις καταχωρήσεις όλο το χρόνο».

Στους υπόλοιπους προορισμούς εντοπίζεται το Vantaa της Φιλανδίας, το Rezé της Γαλλίας, το Jena και η περιοχή Schwarzwald-Baar-Kreis της Γερμανίας, η Φλωρεντία τη; Ιταλίας, περιοχή Goeree-Overflakkee της Ολλανδίας, η ισπανική Σεβίλλη, το Tacoronte και η Βαγιαδολίδ, η Leukerbad της Ελβετίας, το Chester, το Luton, το Milton Keynes και το Tunbridge Wells της Μ. Βρετανίας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr