NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Στο TEDxPanteionUniversity​ οι ιδρύτριες της KINITRO και του Labyrinth of Senses

Στο TEDxPanteionUniversity​ οι ιδρύτριες της KINITRO και του Labyrinth of Senses
07_05_2019 | 11:52 07_05_2019 | 11:55
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Πόσο εφικτή είναι η κοινωνική αλλαγή; Είναι εύκολο να προσαρμοστείς σε μια κοινωνία που ο καθένας δίνει προτεραιότητα στην προσωπική του άνεση και οι ευκαιρίες δεν είναι ίσες για όλους;

Στο TEDx PanteionUniversity, στις 11 Μαΐου, θα μιλήσουν οι ιδρύτριες της KINITRO και του Labyrinth of Senses, Γκαμπριέλα Τελεκφάλβι και Αριστέα Μπισμπίκη. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «οι δύο ομιλήτριες του "The Age Of Smupid", όχι μόνο "προσαρμόστηκαν", αλλά κατάφεραν να αλλάξουν τα δεδομένα για πολλούς ακόμη.

Η Γκαμπριέλα Τελεκφάλβι είναι απόφοιτη Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Το 2014, μέσα από την εμπειρία της στη διοργάνωση εθελοντικών δράσεων σε όλη την Ελλάδα, οραματίστηκε ένα μέλλον στο οποίο όλοι οι άνθρωποι θα αλληλεπιδρούσαν σε ένα ασφαλές περιβάλλον μέσα από μεθόδους μη τυπικής μάθησης. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η δημιουργία του Labyrinth of Senses.

Η Αριστέα Μπισμπίκη είναι φοιτήτρια στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών σπουδών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Το 2017 μπαίνει στην ομάδα του Labyrinth of Senses, ενσωματώνοντας εκεί ό,τι της δίνει κίνητρο. Σήμερα είναι μία από τους 10 νέους που υποστηρίζει το Ίδρυμα Vodafone στο Πρόγραμμα “World of Difference”.

Οι δυο τους έχουν ιδρύσει την ΑμΚε kinitro στοχεύοντας σε μια προσβάσιμη και συμπεριληπτική κοινωνία ίσων ευκαιριών. Θα προσπαθήσουν να αναδείξουν τις «smart» πτυχές της γυναικείας, νεανικής επιχειρηματικότητας που θα δώσουν «KINITRO» για κοινωνική αλλαγή. Όπως ακριβώς κάνει από το 2014 το project τους Labyrinth of Senses, έχοντας χαρακτηριστεί παγκόσμια «Καινοτόμος, καλή πρακτική για την αναπηρία» από τον ΟΗΕ.

Χορηγός επικοινωνίας του TEDx PanteionUniversity 2019 είναι το epixeiro.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr