NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

ΓΣΕΒΕΕ: «Τα καταστήματα είναι έρμαια βανδαλισμών και πεδίο εκτόνωσης κουκουλοφόρων»

ΓΣΕΒΕΕ: «Τα καταστήματα είναι έρμαια βανδαλισμών και πεδίο εκτόνωσης κουκουλοφόρων»

«Μας λυπεί το ότι τα καταστήματα στην Αθήνα είναι έρμαια βανδαλισμών και μετατρέπονται σιγά- σιγά, όλα αυτά τα χρόνια σε πεδίο εκτόνωσης κουκουλοφόρων, αναίτια και με βαρύ υλικό, οικονομικό και ηθικό κόστος για τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες» τόνισε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γ. Καββαθάς.

«Η ΓΣΕΒΕΕ καταδικάζει τα γεγονότα αυτά και κάθε μορφή βίας και ανάλογής συμπεριφοράς που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τον οποιοδήποτε σκοπό. Με επιστολή της προς τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο, η Γενική Συνομοσπονδία εξέφρασε, δυστυχώς για ακόμα μία φορά, την ανάγκη άμεσης υλοποίησης όλων των ενεργειών (έκδοση της σχετική ΚΥΑ) για την ενεργοποίηση του άρθρου 20 του Ν. 3775/2009, με δεδομένες τις οικονομικές δυσχέρειες τις οποίες ακόμα και σήμερα αντιμετωπίζουν οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.

Όμως, το να μπορούν τα καταστήματα να υπάρχουν και να λειτουργούν χωρίς να χρειάζεται να μετατρέπονται σε οχυρά και οι καταναλωτές να αισθάνονται ασφαλείς και ανεμπόδιστοι να κυκλοφορούν στην αγορά, θα πρέπει να πάψει να αποτελεί ζητούμενο ανά τακτά χρονικά διαστήματα και η Πολιτεία να προστατεύει πραγματικά την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς, πόσο μάλλον σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr